Μήνυση σε 8 για τη δολοφονία της 37χρονης ξενοδόχου Χριστίνας Κλουτσινιώτη!

Must Read

Ραγδαίες εξελίξεις αναμένονται στην υπόθεση του μαφιόζικου χτυπήματος του περασμένου Ιουνίου στη Ζάκυνθο, όταν δολοφονήθηκε μια 37χρονη ξενοδόχος στον Λαγανά, μετά τη μήνυση που κατέθεσε σε βάρος οκτώ ατόμων ο σύζυγος της αδικοχαμένης γυναίκας, ο οποίος είχε τραυματιστεί σοβαρά στη φονική ενέδρα!

Οπως ανέφερε σε δηλώσεις του 53χρονου επιχειρηματία ο δικηγόρος του Θεόδωρος Μαντάς, πήγε το πρωί της περασμένης Δευτέρας στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ζακύνθου και υπέβαλε μηνυτήρια αναφορά σε βάρος των συγκεκριμένων προσώπων, τα οποία κατονομάζει ως φυσικούς και ηθικούς αυτουργούς στη δολοφονία της συζύγου του Χριστίνας Κλουτσινιώτη.

Σύμφωνα με το σάιτ zantereport.gr, τα περισσότερα από αυτά τα άτομα είχαν μπει από την αρχή στο μικροσκόπιο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ζακύνθου, με βάση τα στοιχεία και τις απομαγνητοφωνημένες τηλεφωνημένες συνομιλίες που είχαν καταφέρει να συγκεντρώσουν οι έμπειροι αξιωματικοί, οι οποίοι έχουν αναλάβει να διαλευκάνουν τη δολοφονία. Στη μήνυση που υπέβαλε μέσω του πληρεξούσιου δικηγόρου του ο 53χρονος, ο οποίος είδε τη ζωή του να ανατρέπεται βίαια από τη μια στιγμή στην άλλη, περιγράφει διεξοδικά τα περιστατικά της 9ης Ιουνίου. Τότε, δύο άγνωστοι, οι οποίοι επέβαιναν σε μηχανή μεγάλου κυβισμού, πλησίασαν το μηχανάκι που οδηγούσε με συνεπιβάτιδα τη σύζυγό του και το «γάζωσαν», πυροβολώντας τουλάχιστον οκτώ φορές! Ο 53χρονος εισφέρει στη μήνυσή του νέα στοιχεία, τα οποία, όπως υποστηρίζει, ενοχοποιούν τα συγκεκριμένα πρόσωπα που κατονομάζει.

«Η εγκληματική ενέργεια αδίστακτων δολοφόνων είχε ως συνέπεια να φονευθεί μια νέα γυναίκα αφήνοντας πίσω της τρία ανήλικα παιδιά και παραλίγο να χάσει τη ζωή του ο σύζυγός της και εντολέας μου. Στην αστυνομική έρευνα που βρίσκεται σε εξέλιξη, εισφέραμε πολύτιμα στοιχεία με μήνυσή μας, ενώπιον της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ζακύνθου, τα οποία φωτογραφίζουν πλήρως τα πρόσωπα και τα περιστατικά που οδήγησαν σε αυτήν την τραγωδία» δήλωσε ο κ. Μαντάς, στο star.gr. Την ίδια ώρα, σύμφωνα με πληροφορίες που είδαν το φως δημοσιότητας, οι έρευνες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ζακύνθου βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, με νέα στοιχεία να προστίθενται διαρκώς στην υπόθεση-θρίλερ που συγκλόνισε την τοπική κοινωνία της Ζακύνθου.

Ο σύζυγος με το θύμα και την κορούλα τους

Το ζευγάρι διατηρούσε μια μικρή ξενοδοχειακή μονάδα στην περιοχή του Λαγανά, στο όνομα της Χριστίνας Κλουτσινιώτη, η οποία ήταν υποψήφια δημοτική σύμβουλος στις τελευταίες αυτοδιοικητικές εκλογές, ενώ τα τελευταία χρόνια είχε επενδύσει στα ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα και στις υποβρύχιες καταδύσεις με σκάφος του 53χρονου, το οποίο έφερε το όνομά της. Η 37χρονη γυναίκα ήταν η δεύτερη σύζυγος του 53χρονου, ο οποίος έχει ένα παιδί από τον πρώτο του γάμο.

Οι «αστυνομικοί» killers γάζωσαν το ζευγάρι εκτελώντας «συμβόλαιο θανάτου»

Ηταν λίγο πριν από τις 3 το απόγευμα της 9ης Ιουνίου όταν δύο άγνωστοι, οι οποίοι ήταν ντυμένοι αστυνομικοί, με μαύρα κράνη και αλεξίσφαιρα γιλέκα και επέβαιναν σε μηχανή μάρκας Yamaha TDM 900 κυβικών, πλησίασαν στην περιοχή Λιθακιά του Αγίου Σώστη (Σκλουμπού) το μηχανάκι στο οποίο επέβαιναν ο 53χρονος επιχειρηματίας και η 37χρονη σύζυγός του και άρχισαν να πυροβολούν εναντίον τους.

Από τον καταιγισμό πυρών τραυματίστηκε στο κεφάλι η άτυχη μητέρα και βρήκε ακαριαίο θάνατο προτού καν πέσει στο οδόστρωμα η μηχανή, με την ίδια και τον βαριά τραυματισμένο 53χρονο να εκσφενδονίζονται πολλά μέτρα μακριά! Αμέσως μετά οι δράστες έγιναν καπνός, ενώ στο σημείο επικράτησε πανικός από τους περαστικούς και τους οδηγούς των διερχόμενων αυτοκινήτων που καλούσαν για βοήθεια.

Παρά τις τρεις σφαίρες που είχε δεχτεί ο 53χρονος κατόρθωσε να σηκωθεί και να περπατήσει μέχρι το σπίτι ενός φίλου του που βρίσκεται λίγα μέτρα πιο πέρα, όπου ζήτησε βοήθεια. Αμέσως κλήθηκε ασθενοφόρο και ο αιμόφυρτος άντρας μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Ζακύνθου, με τραύματα στον ώμο, στο σαγόνι και άλλα σημεία του σώματός του. Στη συνέχεια, διακομίστηκε σε νοσοκομείο της Πάτρας, όπου έπειτα από τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών να τον κρατήσουν στη ζωή κατάφερε να κερδίσει τη μάχη με τον θάνατο. Μάλιστα, έδωσε κατάθεση μέσα στο νοσοκομείο, υποδεικνύοντας και τότε τα πρόσωπα που θεωρούσε ότι κρύβονται πίσω από την ενέδρα θανάτου.

Σύμφωνα με όσα είχαν γίνει κατόπιν γνωστά, οι αστυνομικοί που ανέλαβαν τις έρευνες εκτίμησαν ότι η επίθεση σε βάρος του ανδρόγυνου ήταν πληρωμένο «συμβόλαιο θανάτου». Ο τραυματίας ήταν παλιός γνώριμος των Αρχών, καθώς τα τελευταία χρόνια τις είχε απασχολήσει επανειλημμένα για ποινικές υποθέσεις. Μάλιστα, πληροφορίες που είχαν δει το φως της δημοσιότητας ανέφεραν ότι είχε εμπλακεί στη ληστεία που έγινε σε βάρος επιχειρηματία στη Ζάκυνθο, με λεία το ιλιγγιώδες ποσό των 550.000 ευρώ, αλλά δεν κατηγορήθηκε ποτέ.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This