Έγκλημα στη Ζάκυνθο: «Ξεκαθάρισμα λογαριασμών» η δολοφονία της Χριστίνας Κλουτσινιώτη

Must Read

Σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών αποδίδουν οι άνδρες της Αστυνομίας την δολοφονία της 37χρονης Χριστίνας Κλουτσινιώτη, που έπεσε νεκρή από τα πυρά αγνώστων, νωρίς το απόγευμα της Τρίτης, στην περιοχή του Αγίου Σώστη, στη Ζάκυνθο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, στόχος της επίθεσης ήταν ο 53χρονος σύζυγός της, γνωστός επιχειρηματίας, ο οποίος δέχθηκε σφαίρα στο σαγόνι και διακομίσθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας», στην Πάτρα, όπου συνεχίζει να νοσηλεύεται, φρουρούμενος από ισχυρή αστυνομική δύναμη.

Μαφιόζικη εκτέλεση

Όπως προκύπτει από τις έρευνες των Αρχών, ο τρόπος με τον οποίο δολοφονήθηκε η 37χρονη, παραπέμπει σε τακτική της μαφίας, καθώς οι δράστες εκτέλεσαν με απόλυτη ψυχρότητα την «εντολή». Ως εκ τούτου, οι άνδρες της αστυνομίας πλέον αναζητούν στο παρελθόν του 53χρονου τα στοιχεία εκείνα που θα τους οδηγήσουν στον εντοπισμό των δύο ανδρών που άνοιξαν πυρ και κατ’επέκταση στους εντολείς τους, οι οποίοι κρίνονται άκρως επικίνδυνοι.

Μάλιστα, οι Αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο η αιματηρή επίθεση σε βάρος του ζευγαριού να σχετίζεται άμεσα με άλλη μία δολοφονία που έγινε παλαιότερα στη Ζάκυνθο, ενώ πηγές αναφέρουν ότι το όνομα του επιχειρηματία εμπλέκεται με υπόθεση ληστείας, ύψους 550.000 ευρώ!

Το χρονικό της υπόθεσης

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, το ζευγάρι βρισκόταν στο δρόμο, με μηχανάκι, όταν στον επαρχιακό δρόμο Λιθακιάς-Αγίου Σώστη, πετάχτηκαν από άλλο δρόμο δύο άνδρες, ντυμένοι με μπλε στολές αστυνομικών και κράνη και άρχισαν να τους πυροβολούν. Οι σφαίρες σκότωσαν ακαριαία την 37χρονη σύζυγο του επιχειρηματία, ενώ ο ίδιος κατάφερε να τρέξει αιμόφυρτος έως το σπίτι ενός φίλου του που βρισκόταν σε κοντινή περιοχή και κάλεσε την Αστυνομία και το ΕΚΑΒ.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι το ζευγάρι είχε παντρευτεί το 2012 και έχει αποκτήσει ένα μικρό αγοράκι. Οι δυο τους διατηρούσαν μικρή ξενοδοχειακή μονάδα στην περιοχή του Λαγανά στο όνομα της 37χρονης, ενώ τα τελευταία χρόνια είχαν στραφεί και στα ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα και στις υποβρύχιες καταδύσεις με δικό τους σκάφος, το οποίο έφερε το όνομα της άτυχης γυναίκας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This