Ισόβια κάθειρξη για διακίνηση 42 κιλών ηρωίνης σε έξι αλλοδαπούς που συνελήφθησαν το 2019 στη Θεσσαλονίκη

Τα ναρκωτικά προορίζονταν για διακίνηση στην Αθήνα και η συνολική αξία τους προσδιορίστηκε στα 800.000 ευρώ

Must Read

Σε ισόβια κάθειρξη καταδικάστηκαν το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης και οι έξι αλλοδαποί που κρίθηκαν ένοχοι για διακίνηση 42 κιλών ηρωίνης, η συνολική αξία της οποίας προσδιορίστηκε από τις Αρχές στα 800.000 ευρώ!

Πρόκειται για τέσσερις Βουλγάρους και δυο Αλβανούς, ηλικίας από 31 έως 55 ετών, οι οποίοι κρίθηκαν ένοχοι χωρίς ελαφρυντικά για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών. Οι κατηγορούμενοι συνελήφθησαν το Σεπτέμβριο του 2019 στη δυτική Θεσσαλονίκη από αστυνομικούς της Ασφάλειας Κομοτηνής.

Κατά τις απολογίες τους δύο εκ των κατηγορουμένων παραδέχτηκαν ότι συμμετείχαν στη μεταφόρτωση, ενώ οι υπόλοιποι αρνήθηκαν τις κατηγορίες. Η ναρκωτική ουσία εντοπίστηκε με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου σε δύο αυτοκίνητα και φέρεται να είχε είχε εισαχθεί από την ελληνοτουρκική μεθόριο. Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι προοριζόταν για διακίνηση στην Αθήνα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This