Παρασκευή, 9 Απρίλιος 2021

Ο Κούγιας που επικρίνει και μηνύει ό,τι κινείται, μιλά για «λαϊκό δικαστήριο» (video)

Μετά τον Άρειο Παγο ακολουθεί το ΕΣΡ

Στο δικαστικό Μέγαρο του Αρείου Πάγου προσήλθε ο Αλέξης Κούγιας, προκειμένου να καταθέσει αναφορές σε βάρος όλων των εισαγγελικών και δικαστικών λειτουργών που χειρίστηκαν την υπόθεση του εντολέα του Δημήτρη Λιγνάδη.

Μάλιστα, αφού αναλώθηκε ξανά σε καταιγισμό δηλώσεων κατά του Γιώργου Καπουτζίδη, μετά έκανε λόγο και για «λαϊκό δικαστήριο» στην υπόθεση Λιγνάδη, ανακοινώνοντας ότι τις επόμενες ημέρες θα προσφύγει στο ΕΣΡ, κατ’ εντολήν του εντολέα του.

Έξω από τον Άρειο Πάγο μίλησε πάλι για παραλείψεις: «Το να καταδικάσεις κάποιον έστω και για λίγο να μείνει στη φυλακή είναι ό,τι πιο σοβαρό υπάρχει ειδικά για έναν αθώο άνθρωπο. Πως προέβησαν σε τόσες παραλείψεις και κακή ερμηνεία των διατάξεων; Για ποιον λόγο ένας άνθρωπος βρίσκεται στη φυλακή όταν καθημερινά αυτά που δεν έκαναν στην υπόθεση Λιγνάδη τα κάνουν σε άλλες υποθέσεις, όπως αυτή του ηθοποιού που ακούω ότι τον έχουν καλέσει σε εξηγήσεις; Σε καμιά άλλη περίπτωση δεν εξεδόθη ένταλμα σύλληψης».

Και κατέληξε φτάνοντας στο «λαϊκό δικαστήριο»: «Ζητώ να αντιμετωπιστεί όπως όλοι οι Έλληνες. Έχουν καταρρακωθεί το τεκμήριο αθωότητας και η αρχή της δίκαιης δίκης. Θα πράξω το καθήκον μου και για πρώτη φορά θα το κάνω μέσω μίας πειθαρχικής διαδικασίας. Έχει στηθεί λαϊκό δικαστήριο».

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ