Αλέξης Κούγιας: «Ποιος είναι ο Γιώργος Καπουτζίδης για να ασχοληθώ;» (video)

«Δικαίωμα όλων αυτών που επιλέγουν έναν διαφορετικό τρόπο ζωής τον οποίο επίσης σέβομαι να τον επιλέγουν. Γι’ αυτό και ανέλαβα τον κύριο Λιγνάδη, επειδή το σέβομαι», είπε μεταξύ άλλων ο γνωστός ποινικολόγος.

Must Read

Στον Άρειο Πάγο βρέθηκε πριν λίγο ο συνήγορος του Δημήτρης Λιγνάδης, ο οποίος κατηγορείται για βιασμό ανηλίκων παιδιών κατά συρροή, Αλέξης Κούγιας, για να καταθέσει αναφορές εναντίον των δικαστικών λειτουργών.

Ο γνωστός ποινικολόγος μιλώντας στους δημοσιογράφους που τον περίμεναν απέξω, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στους λόγους που τον οδήγησαν να στραφεί εναντίον του Γιώργου Καπουτζίδη, βάζοντας στο στόχαστρο και τον Λάκη Λαζόπουλο.

«Ποιος είναι ο Γιώργος Καπουτζίδης για να ασχοληθώ; Ο κύριος Καπουτζίδης έκανε μια ανάρτηση με μια φωτογραφία μου που δεν έχει καμία σχέση με το περιεχόμενο που αναφέρουν γιατί κάποιοι, μια δυσφήμισή μου από τον κύριο Λαζόπουλο για έναν τραυματισμό μου από μπράβο που υπάρχει σχετική δικογραφία το παρουσίασαν ως τακουνιά. Είναι κάτι που διαρρέει πολλά χρόνια ο κύριος Λαζόπουλος και η παρέα του και είναι ψέμα. Τη φωτογραφία αυτή δημοσίευσε ο κύριος Καπουτζίδης για να διακωμωδήσει εμάς που έχουμε επιλέξει να ζούμε έναν διαφορετικό τρόπο ζωής μακριά από την ομοφυλοφιλία, διαφορετικό τρόπο να επιλέγουμε τον ερωτικό μας σύντροφο… Απ’ ότι λένε είναι καλός καλλιτέχνης, δεν τον έχω δει κάπου να παίζει, δεν τον έχω δει στο θέατρο ή την τηλεόραση. Τυχαία τον είδα ένα Σάββατο στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου να κοιτάζεται με τον ερωτικό του σύντροφο και να διατυμπανίζουν έναν τρόπο ζωής που δε μου ταιριάζουν… Δικαίωμά του είναι όπως και δικαίωμά μου είναι να επιλέγω έναν άλλο τρόπο ζωής. Γι’ αυτό και ανέλαβα τον κύριο Λιγνάδη, επειδή το σέβομαι» είπε απαντώντας στη δημοσιογράφο που του επεσήμανε ότι ο Δημήτρης Λιγνάδης έχει επιλέξει κι αυτός «διαφορετικό» τρόπο ζωής.

Η Κατερίνα Καινούργιου ακούγοντας αυτές τις δηλώσεις σχολίασε πως «ιδανικά δεν θα ήθελα να το παίξουμε καθόλου αυτό το κομμάτι. Θα μου πεις γιατί το παίζεις; Καταλαβαίνω ότι είμαστε σε μια ζώνη που υπάρχει ανταγωνισμός. Θα ήθελα να τον αντιμετωπίζουμε σαν συνήγορο και όχι σαν προσωπικότητα», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This