«Πόρτα» στον Αλέξη Κούγια από τον Άρειο Πάγο

Έφυγε άπραγος να βρει... courier

Must Read

Άπραγος έφυγε από τον Άρειο Πάγο ο δικηγόρος του Δημήτρη Λιγνάδη.

Ο Αλέξης Κούγιας δεν κατάφερε να υποβάλλει τις αναφορές που είχε ετοιμάσει σε βάρος των δικαστικών και εισαγγελικών λειτουργών που έχουν αναλλάβει την υπόθεση Λιγνάδη.

Ο γνωστός ποινικολόγος φαίνεται δεν είχε ενημερωθεί για το πρωτόκολλο για την κατάθεση εγγράφων που είναι υποχρεωμένοι να ακολουθήσουν οι δικηγόροι και οι δικαστικοί υπάλληλοι, λόγω της πανδημίας και έτσι αποχώρησε χωρίς να καταθέσει τις καταγγελίες του.

Σύμφωνα με την γραμματεία της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου, οι αναφορές δεν έγιναν δεκτές γιατί δεν έχουν τον χαρακτήρα του επειγόντως, με αποτέλεσμα να τον ενημερώσουν ότι πρέπει να τις στείλει ταχυδρομικά ή με courier.

Όπως είναι γνωστό, ακόμα και για τις περιπτώσεις που επείγουν, είναι αναγκαίο να είχε προγραμματιστεί ραντεβού, κάτι που όπως φαίνεται δεν μπήκε στον κόπο να κάνει ο κ. Κούγιας. 

«Έχουν καταδικάσει αθώο άνθρωπο» ισχυρίζεται ο Κούγιας

Υπενθυμίζεται ότι ο ποινικολόγος ισχυρίζεται ότι οι δικαστές που έχουν αναλάβει τον εντολέα του, τον έχουν καταδικάσει… άδικα! «Το να καταδικάσεις κάποιον έστω και για λίγο να μείνει στη φυλακή είναι ό,τι πιο σοβαρό υπάρχει ειδικά για έναν αθώο άνθρωπο. Πως προέβησαν σε τόσες παραλείψεις και κακή ερμηνεία των διατάξεων; Για ποιο λόγο ένας άνθρωπος βρίσκεται στη φυλακή όταν καθημερινά αυτά που δεν έκαναν στην υπόθεση Λιγνάδη τα κάνουν σε άλλες υποθέσεις, όπως αυτή του ηθοποιού που ακούω ότι τον έχουν καλέσει σε εξηγήσεις; Σε καμιά άλλη περίπτωση δεν εξεδόθη ένταλμα σύλληψης. Ζητώ να αντιμετωπιστεί όπως όλοι οι έλληνες. Έχουν καταρρακωθεί το τεκμήριο αθωότητας και η αρχή της δίκαιης δίκης. Θα πράξουν το καθήκον μου και για πρώτη φορά θα το κάνω μέσω μίας πειθαρχικής διαδικασίας» δήλωσε προσερχόμενος στο δικαστικό Μέγαρο του Αρείου Πάγου

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This