Κυριακή 1/8/2021

Πού «χάθηκε» ο Αλέξης Κούγιας;

Ένα μείζον ερώτημα παραμένει αναπάντητο τούτες τις ώρες σχετικά με τη πολυτελή φύλαξη του Μένιου Φουρθιώτη από αστυνομικούς.

Ποια άποψη έχει επί του θέματος ο πολύ γνωστός, έγκριτος κλπ κλπ, δικηγόρος, Αλέξης Κούγιας; Εκείνος ήταν που στις 13 Αυγούστου 2020 ανακοίνωνε ότι το γραφείο του «εκπροσωπεί νομικά τόσο τον ίδιο τον τηλεπαρουσιαστή, Μένιο Φουρθιώτη, όσο και τις επιχειρήσεις μέσων μαζικής ενημέρωσης των οποίων είναι ιδιοκτήτης».

Γιατί χάθηκε τώρα που ο Μένιος έχει την ανάγκη του; Καλώς αφαιρέθηκε η αστυνομική φρουρά και τα συνοδευτικά οχήματα της Ασφάλειας από τον τηλεπαρουσιαστή; Πράγματι, ο εντολέας του κινδυνεύει από τη «17 Νοέμβρη» όπως υποστήριζε στο έγγραφό του προς της ΕΛ.ΑΣ; Ψέματα έλεγε τόσα χρόνια ο Χρυσοχοΐδης, ότι η οργάνωση αυτή εξαρθρώθηκε το καλοκαίρι του 2002;

Ο ελληνικός λαός αναμένει με αγωνία την τοποθέτηση του Αλέξη Κούγια επί των κρίσιμων αυτών ζητημάτων. Δεν μπορεί να περιμένει άλλο…

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Youtube, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

WEB TV

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ