Υπόθεση Λιγνάδη: Απορρίφθηκε η αίτηση Κούγια για εξαίρεση της ανακρίτριας!

Ράπισμα της δικαιοσύνης!

Must Read

Στο κενό έπεσε η προσπάθεια του Αλέξη Κούγια να πλήξει το κύρος της 19ης Ανακρίτριας που χειρίζεται την υπόθεση κατά συρροή βιασμών του προφυλακισμένου πελάτη του Δημήτρη Λιγνάδη.

Το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Αθηνών απέρριψε την αίτηση εξαίρεσης της ανακρίτριας Παρασκευής Μπότση, κρίνοντας ως απόλυτα σύννομες τις ενέργειες της, ενώ δεν προέκυψαν ενδείξεις μεροληψίας όπως ισχυριζόταν ο Αλ. Κούγιας.

Το δικαστικό συμβούλιο υιοθέτησε την πρόταση του εισαγγελέα Γιάννη Πιέρρου, απορρίπτοντας την αίτηση εξαίρεσης.

Στο βούλευμα οι δικαστές επεσήμαναν ότι ο τρόπος που διευθύνεται η διαδικασία με την υποβολή ερωτήσεων σε μάρτυρες και κατηγορούμενους δεν μπορεί από μόνος του να θεμελιώσει λόγο εξαίρεσης, παρά μόνο αν συνδυάζεται με σαφείς ενδείξεις μεροληψίας.

Όμως, όπως αναφέρουν, στην προκειμένη περίπτωση δεν προέκυψε από κανένα στοιχείο της δικογραφίας.

Μετά από την απόρριψη της αίτησης εξαίρεσης, η ανακρίτρια θα συνεχίσει την έρευνα για την πολύκροτη υπόθεση και τους δύο βιασμούς για τους οποίους διώκεται ο Δ. Λιγνάδης.

Ας σημειωθεί πως στα χέρια της ανακρίτριας βρίσκεται ακόμα μία καταγγελία από έναν 24χρονο ο οποίος φέρεται να έχει καταγγείλει βιασμό του από τον κατηγορούμενο σκηνοθέτη πριν από επτά χρόνια, όταν ήταν σε ηλικία 17 ετών.

Η ανακρίτρια αναμένεται να στέλνει την συγκεκριμένη κατάθεση στην εισαγγελία για περαιτέρω έρευνα και άσκηση δίωξης, εφόστον το κρίνει η Εισαγγελική Αρχή.

Την ίδια ώρα έχει ολοκληρωθεί η προανάκριση με βάση τρίτη μήνυση για βιασμό σε βάρος τέταρτου νεαρού. Η προκαταρκτική εξέταση έχει ολοκληρωθεί και βρίσκεται στα χέρια εισαγγελέα ο οποίος θα κρίνει αν θα ασκηθεί νέα δίωξη για το κακούργημα του βιασμού σε βάρος του Δ. Λιγνάδη. Πρόκειται για Έλληνα που έχει καταγγείλει ότι ο σκηνοθέτης τον βίασε στο σπίτι του το 2018.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This