Στον Εισαγγελέα ξανά ο Λιγνάδης – Έρευνα και για άλλο ηθοποιό

Εκλήθη σε ανωμοτί κατάθεση για τέταρτο βιασμό ανήλικου αγοριού

Must Read

Ο προφυλακισμένος για δύο υποθέσεις βιασμών σκηνοθέτης-ηθοποιός Δημήτρης Λιγνάδης έλαβε κλήση για νέα ανωμοτί κατάθεση με αφορμή τέταρτη κατά σειρά καταγγελία βιασμού ανήλικου αγοριού.

Την κλήση για ανωμοτί εξηγήσεις έστειλε ο αρμόδιος εισαγγελέας στον Δημήτρη Λιγνάδη μέσω του Τμήματος Ασφαλείας Τριπόλεως προκειμένου να του δοθεί στις φυλακές όπου κρατείται.

Η υπόθεση αφορά καταγγελία που έκανε ένας 24χρονος στην ανακρίτρια που χειρίζεται την πολύκροτη υπόθεση σεξουαλικών κακοποιήσεων από τον πρώην καλλιτεχνικό διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου.

Ο νεαρός κατήγγειλε στην ανακρίτρια πως βιάστηκε δύο φορές από τον προφυλακισμένο σκηνοθέτη πριν από επτά χρόνια, όταν ήταν ανήλικος. Η κατάθεση διαβιβάστηκε από την ανακρίτρια στην Εισαγγελία Πρωτοδικών η οποία έχει ξεκινήσει σχετική έρευνα.

Στο… μικροσκόπιο ακόμα ένας ηθοποιός

Λίγες ώρες μετά τη δίωξη του Πέτρου Φιλιππίδη για τρία κακουργήματα, στο… μικροσκόπιο των αρχών βρίσκεται ακόμα ένας ηθοποιός ο οποίος θα κληθεί από τον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κώστα Σπυρόπουλο που εξετάζει τις καταγγελίες κακοποιήσεων στον καλλιτεχνικό χώρο.

Ο ηθοποιός θα κληθεί να δώσει ανωμοτί εξηγήσεις για βιασμό νεαρής γυναίκας. Η καταγγελία της είχε γίνει στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών και στη συνεχεία η παθούσα έδωσε κατάθεση ενώπιον του εισαγγελέα. Ο βιασμός της γυναίκας φέρεται να έγινε μέσα στο 2020.

Στο αρχείο οι καταγγελίες κατά σεναριογράφου

Την ίδια ώρα αρχειοθετούνται συνολικά 11 καταγγελίες γυναικών που έγιναν στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών κατά του προέδρου της Ένωσης Σεναριογράφων, Αλέξανδρου Κακαβά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από την έρευνα που διενεργήθηκε δεν στοιχειοθετήθηκαν αδικήματα κατά της γενετήσιας αξιοπρέπειας για τα οποία καταγγέλλονταν ο σεναριογράφος.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This