Στον Εισαγγελέα με αλεξίσφαιρο γιλέκο ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος – Αμίλητος και ψύχραιμος (video)

Must Read

Πήρε προθεσμία να απολογηθεί την Τρίτη – Δεν απάντησε σε ερωτήσεις – Κοιτούσε στα μάτια τους δημοσιογράφους και είχε ψηλά το κεφάλι

Στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών οδηγήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης ο 33χρονος συζυγοκτόνος Mπάμπης Αναγνωστόπουλος μετά το ένταλμα σύλληψης που εκδόθηκε σε βάρος του για την υπόθεση της δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά. Φορούσε αλεξίσφαιρο γιλέκο και ήταν αμίλητος και ψυχρός. Δεν απάντησε σε καμία από τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων. 

Ο Εισαγγελέας είχε εκδώσει εναντίον του ένταλμα σύλληψης, καθώς θεωρείται ύποπτος φυγής λόγω της ιδιότητας του ως πιλότου και της οικονομικής του επιφάνειας, καθώς και ύποπτος τέλεσης νέων αξιόποινων πράξεων, εξαιτίας του τρόπου που σκότωσε την Καρολάιν και παραπλάνησε τις αρχές με ψευδή στοιχεία που δείχνουν ότι δεν έχει αναστολές.

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα όπου πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Τρίτη. Νωρίτερα ασκήθηκε σε βάρος του ποινική δίωξη για δύο κακουργήματα και δύο πλημμελήματα. Ο 33χρονος πιλότος διώκεται για τα κακουργήματα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση τελεσθείσα σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και κακοποίησης ζώου (σ.σ. με βάση την πρόσφατη τροποποίηση επισύρει ποινή κάθειρξη έως 10 χρόνια).

Επίσης, διώκεται για τα πλημμελήματα της ψευδούς καταγγελίας (σ.σ. καθιστώντας άλλους ύποπτους των πράξεων του) και ψευδούς κατάθεσης κατ´ εξακολούθηση (σ.σ. λόγω των ψευδών καταθέσεων που έδωσε στις Αρχές).

Σύμφωνα με το δικηγόρο του Βασίλη Σπύρου, ο κατηγορούμενος είναι μετανιωμένος και συγκλονισμένος από το γεγονός του θανάτου της Καρολάιν. Ο συνήγορος εξέφρασε την άποψη πως ο εντολέας του ξαλάφρωσε με την ομολογία του.

Όπως δήλωσε ο κ. Σπύρου, ο συζυγοκτόνος θέλει να τιμωρηθεί, ενώ έχει ρωτήσει για την ενδεχόμενη ποινή που θα του επιβληθεί, εκφράζοντας την επιθυμία να κρατήσει την επιμέλεια της κόρης του.

Ακόμα και μετά θάνατον κατηγορεί την Καρολάιν

Απευθυνόμενος στους αστυνομικούς, μετά την ομολογία του, είπε: «Συγγνώμη που τόσο καιρό σας έλεγα ψέματα. Σκεφτόμουν το παιδί. Εσείς μου συμπεριφερθήκατε σαν αδέρφια και εγώ σας έλεγα ψέματα».

Ακόμα και μετά θάνατον, φαίνεται ότι κατηγορεί την 20χρονη κοπέλα, υποστηρίζοντας πως ήταν ψυχικά ασταθής, εμμονική και χειριστική. «Πέντε μέρες ήταν καλά και δύο μέρες μετά ήταν στο “κόκκινο” και ξέσπαγαν καυγάδες με την παραμικρή αφορμή», ανέφερε, προσπαθώντας να δικαιολογήσει την πράξη του.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This