Στον Εισαγγελέα ο 35χρονος Βούλγαρος για το βιασμό της καθαρίστριας

Must Read

Ενώπιον του Εισαγγελέα οδηγείται σήμερα ο 35χρονος Βούλγαρος για το βιασμό 50χρονης καθαρίστριας, το περασμένο Σάββατο, μέσα στο διαμέρισμά του, στα Πετράλωνα.

Δείτε επίσης: Ξεσπά η μάνα του 35χρονου βιαστή των Πετραλώνων: «Εύχομαι να τον πιάσετε, δεν αντέχω άλλο» (video)

Ο δράστης συνελήφθη, αργά το βράδυ της Τρίτης, στη Νέα Φιλαδέλφεια για τις κατηγορίες του βιασμού και παράνομης κατακράτησης της γυναίκας.

Μαζί του συνελήφθη και δεύτερο πρόσωπο που κατηγορείται για υπόθαλψη εγκληματία.

Δείτε επίσης: Έκανε τον ζητιάνο για να γλιτώσει τη σύλληψη ο 35χρονος που κατηγορείται για βιασμό καθαρίστριας στα Πετράλωνα (video)

Ο 35χρονος κατηγορείται ότι βίασε επτά φορές την άτυχη γυναίκα μέσα στο διαμέρισμά του.

Ο συλληφθείς είχε καταδικαστεί και φυλακιστεί το 2015 για τον βιασμό μιας νεαρής φοιτήτριας, για απόπειρα ανθρωποκτονίας, επικίνδυνη σωματική βλάβη, απειλή διατάραξης οικιακής ειρήνης και κακοποίηση ζώων.

Αποφυλακίστηκε τον Αύγουστο του 2020, κάνοντας χρήση των ευνοϊκών διατάξεων του νέου Ποινικού Κώδικα, έχοντας εκτίσει τα 3/5 της ποινής του, ήτοι 7 έτη και 5 μηνών, ενώ του απέμεναν 4 έτη και 5 μήνες κράτησης.

Μετά και τη νέα σύλληψη του, εκτός από την ποινή που θα του επιβληθεί για το βιασμό της 50χρονης, θα εκτίσει και το υπόλοιπο της προηγουμένης ποινής…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Πούτιν γιόρτασε τη νίκη του σε μια κατάμεστη Κόκκινη Πλατεία μιλώντας για μια «Νέα Ρωσία»

Ο εορτασμός της συμπλήρωσης δέκα χρόνων από την προσάρτηση της Κριμαίας από τη Ρωσία, ήταν η καλύτερη αφορμή για...

More Articles Like This