Ξεσπά η μάνα του 35χρονου βιαστή των Πετραλώνων: «Εύχομαι να τον πιάσετε, δεν αντέχω άλλο» (video)

«Ψυχολογικά έχω τρελαθεί. Τι έχει κάνει; Έχω πάθει σοκ»

Must Read

Τη στιγμή που σύσσωμη η ελληνική κοινωνία ζητά την παραδειγματική τιμωρία του γυναικοκτόνου Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, μια υπόθεση βιασμού και κακοποίησης έχει προκαλέσει σοκ στα Πετράλωνα.

Θύμα ενός 35χρονου Βούλγαρου δράστη, μια 50χρονη καθαρίστρια η οποία είχε πάει να εργαστεί στην πολυκατοικία όπου έμενε ο βιαστής. Καθώς η άτυχη γυναίκα καθάριζε το ασανσέρ του οικήματος, ο 35χρονος την άρπαξε και την κλείδωσε στο διαμέρισμά του όπου την χτυπούσε με απίστευτο μένος και την βίασε επανειλημμένα.

Ο δράστης κατάφερε να διαφύγει από την ΕΛ.ΑΣ., ενώ όπως έγινε γνωστό, στο παρελθόν είχε καταδικαστεί ξανά για βιασμό και αποφυλακίστηκε.

Σε κατάσταση σοκ, η μητέρα του δράστη η οποία αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας, μίλησε στο T live και κάλεσε τον γιο της να παραδοθεί.

 «Εγώ αισθάνομαι άσχημα επειδή είμαι μητέρα του. Εύχομαι να τον πιάσετε, δεν αντέχω άλλο πια» δήλωσε η η μητέρα του «κτήνους» και πρόσθεσε: «Παίρνω βαριά χάπια, έχω κάνει χημειοθεραπείες. Ψυχολογικά έχω τρελαθεί. Τι έχει κάνει; Έχω πάθει σοκ. Δεν φταίω, τι να κάνω; Δεν πρόλαβα να τον πάω στον ψυχίατρο» σημείωσε η μητέρα του δράστη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This