Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια μιας 46χρονης γυναίκας, η οποία τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια πεζοπορίας σε δύσβατη περιοχή του Παρανέστιου Δράμας, προκαλώντας μεγάλη κινητοποίηση των διασωστικών δυνάμεων.
Το περιστατικό γνωστοποιήθηκε το μεσημέρι στο Κέντρο Επιχειρήσεων του Πυροσβεστικού Σώματος, όταν η γυναίκα κάλεσε το 112, αναφέροντας ότι είχε πέσει σε δύσβατο μονοπάτι και είχε τραυματιστεί στο κάτω άκρο.
Άμεση κινητοποίηση των διασωστικών δυνάμεων
Μετά τον άμεσο γεωεντοπισμό της τραυματία, οργανώθηκε επιχείρηση διάσωσης με τη συμμετοχή 16 πυροσβεστών από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Ξάνθης, το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Σταυρούπολης και την Ορειβατική Ομάδα Έρευνας και Διάσωσης της 4ης ΕΜΑΚ.
Στην επιχείρηση συνέδραμε και τριμελής ομάδα της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης.
Μεταφέρθηκε με ασφάλεια στο ΕΚΑΒ
Οι διασώστες προσέγγισαν τη 46χρονη, της παρείχαν τις πρώτες βοήθειες, ακινητοποίησαν το τραυματισμένο άκρο και την τοποθέτησαν σε ειδικό φορείο.
Στη συνέχεια τη μετέφεραν με ασφάλεια σε προσβάσιμο σημείο, όπου την παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για τη διακομιδή της σε νοσηλευτικό ίδρυμα.
Δείτε επίσης:
- Σορός άνδρα εντοπίστηκε στη θαλάσσια περιοχή Κορινού Κατερίνης – Σε εξέλιξη οι έρευνες
- Κυψέλη: Θρίλερ με την ταυτότητα της γυναικείας σορού – Απαντήσεις θα δώσει η νεκροψία






