Πετράλωνα-βιασμός 50χρονης: Ταυτοποιήθηκε ο δράστης – Σε κατάσταση σοκ η καθαρίστρια

Τι ανέφερε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ.

Must Read

Η αστυνομία έχει ταυτοποιήσει τον δράστη της αρπαγής και του βιασμού της 50χρονης καθαρίστριας στα Πετράλωνα το Σάββατο, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της ΕΛ.ΑΣ., Απόστολο Σκρέκα.

Σε βάρος του δράστη σχηματίστηκε δικογραφία για παράνομη κατακράτηση και βιασμό.

Ωστόσο, παραμένει άφαντος ο φερόμενος δράστης -βουλγαρικής καταγωγής- του πολύωρου βιασμού της καθαρίστριας, ο οποίος και εξακολουθεί να αναζητείται προκειμένου να συλληφθεί στα όρια του αυτόφωρου.

Ο Κώστας Σκρέκας τόνισε ότι η ΕΛ.ΑΣ. κινητοποιήθηκε αμέσως μετά την καταγγελία και έφτασε στο σπίτι του βιαστή, ο οποίος όμως είχε καταφέρει προηγουμένως να ξεφύγει.

Εξιτήριο για την 50χρονη καθαρίστρια

Εξιτήριο από το Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο της Νίκαιας πήρε η 50χρονη γυναίκα που έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης σε διαμέρισμα στα Πετράλωνα.

Η 50χρονη κατήγγειλε πως ξυλοκοπήθηκε και βιάστηκε από ένοικο της πολυκατοικίας. Όταν κατάφερε να διαφύγει οδηγήθηκε στο νοσοκομείο αιμόφυρτη και βαριά χτυπημένη στο πρόσωπο.

Από τις πρώτες εξετάσεις διαπιστώθηκε πως φέρει κάταγμα ρινικού και κάκωση δεξιού οφθαλμού, γεγονός που επιβεβαιώνει πως έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από τον δράστη.

Το προφίλ του δράστη

Σε βάρος του δράστη σχηματίστηκε δικογραφία για παράνομη κατακράτηση και βιασμό. Για νέο άνδρα μεταξύ 25 – 35 ετών μιλούν αστυνομικές πηγές. Ο δράστης διέφυγε πριν από την επέμβαση της αστυνομίας στο σπίτι του.

«Πραγματικά είναι περιστατικά που είναι ιδιαίτερα θλιβερά. Τέτοιου είδους φαινόμενα συνολικά δεν αφορούν μόνον την αστυνομία, θα πρέπει να γίνουν κι άλλα πράγματα σε άλλους τομείς», ανέφερε χαρακτηριστικά ο εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛΑΣ. 

Τα όσα φριχτά βίωσε περιέγραψε στους αστυνομικούς η 50χρονη γυναίκα, λέγοντας ότι στην πολυκατοικία αυτή καθάριζε τους κοινόχρηστους χώρους μία φορά την εβδομάδα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This