Πότε ξεκινάει η δίκη της 36χρονης Έφης που επιτέθηκε με βιτριόλι στην Ιωάννα

Στο σκαμνί για απόπειρα ανθρωποκτονίας

Must Read

Στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας θα καθίσει στις 15 Σεπτεμβρίου η 36χρονη κατηγορούμενη για την επίθεση στην Ιωάννα με βιτριόλι.

Με το υπ’αριθμ 1510/2021 βούλευμα του Συμβούλιου Πλημμελειοδικών Αθηνών παραπέμπεται να δικαστεί στο ΜΟΔ για το αδίκημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας, και όχι αυτό της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης, όπως επιδίωκε η υπεράσπιση της κατηγορουμένης.

Οι δικαστές με σύμφωνη πρόταση του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Γιώργου Νούλη, κρίνουν πως από τη συμπεριφορά της κατηγορουμένης συνάγεται το στοιχείο της ήρεμης ψυχικής κατάστασης στην οποία τελούσε κατά την επίθεση σε βάρος της Ιωάννας.
Μάλιστα ο εισαγγελικός λειτουργός κάνει λόγο για «μεθοδική εξύφανση και την υπολογισμένη εκτέλεση του όλου εγκληματικού της σχεδίου αλλά και των κινήτρων εκδήλωσής του (εχθροπάθεια και εκδικητική διάθεση λόγω προφανούς ερωτικής αντιζηλίας)».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This