Τετάρτη 4/8/2021

Δημήτρης Λιγνάδης: Στην ανακρίτρια σήμερα για δύο ακόμα βιασμούς

Πρόκειται για υποθέσεις που οδήγησαν στην απαγγελία κατηγοριών μετά την προφυλάκισή του

Για δύο επιπλέον κατηγορίες βιασμού αναμένεται σήμερα να βρεθεί ενώπιον της 19ης τακτικής ανακρίτριας ο προφυλακισμένος στις Φυλακές Τριπόλεως σκηνοθέτης Δημήτρης Λιγνάδης.

Πρόκειται για υποθέσεις που οδήγησαν στην απαγγελία κατηγοριών μετά την προφυλάκιση του άλλοτε κραταιού θεατρανθρώπου τον περασμένο Φεβρουάριο και αφορούν η μία τον βιασμό ενός ανηλίκου πριν από επτά χρόνια και η δεύτερη τον βιασμό ενός ενήλικου άνδρα πριν από τρία χρόνια.

lignadis4

Η πρώτη υπόθεση αφορά την καταγγελία ενός 24χρονου σήμερα, ο οποίος υποστηρίζει ότι προ επταετίας βιάστηκε από τον Λιγνάδη δύο φορές. Συγκεκριμένα, ο 24χρονος σήμερα κατέθεσε πως το 2015 είχε μείνει επτά μήνες στο σπίτι του ηθοποιού, διάστημα κατά το οποίο κακοποιήθηκε, ενώ επίσης είχε διαπιστώσει ότι ο σκηνοθέτης «ψάρευε» ανήλικα στην πλατεία κάτω από το σπίτι του.

Η δεύτερη υπόθεση αφορά μήνυση που κατατέθηκε στις 4 Μαρτίου 2021 σε βάρος του Λιγνάδη, από άτομο που υποστηρίζει ότι είχε πέσει θύμα βιασμού τον Μάρτιο του 2018.

Όπως έχει καταγγείλει ο συγκεκριμένος άνδρας, γνωρίστηκε με τον σκηνοθέτη σε πλατεία κοντά στο σπίτι του στο Μεταξουργείο. Στη συνέχεια, ο Λιγνάδης τον κάλεσε στο διαμέρισμά του, χωρίς να γίνει κάτι.

Ωστόσο, λίγες ημέρες μετά, ο μηνυτής ξαναπήγε στο σπίτι του, όπου, σύμφωνα με την καταγγελία, ο σκηνοθέτης τού προσέφερε ναρκωτικά και αλκοόλ, με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις του. Όταν συνήλθε αντιλήφθηκε ότι είχε κακοποιηθεί σεξουαλικά.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Youtube, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

WEB TV

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ