Τροφή, στέγη και σεξουαλική κακοποίηση στον 17χρονο Π.Φ. από τον Δημήτρη Λιγνάδη

Ο ηθοποιός είχε «σπιτώσει» τον 24χρονο σήμερα Π.Φ. στο διαμέρισμα της ακολασίας στο Μεταξουργείο

Must Read

Στο στόχαστρο της Εισαγγελίας μπαίνει ξανά ο προφυλακισμένος Δημήτρης Λιγνάδης με αφορμή μια νέα καταγγελία βιασμού, την τέταρτη κατά σειρά εις βάρος του. Αφορμή στάθηκε η κατάθεση του 24χρονου (σήμερα) Π.Φ., ο οποίος πριν από περίπου έναν μήνα εξιστόρησε στη 19η τακτική ανακρίτρια τη δική του συνάντηση με τον γνωστό ηθοποιό και σκηνοθέτη, όταν ήταν στην ηλικία των 17 ετών.

Η κατάθεση αυτή θεωρήθηκε πολύ σημαντική από την ανακρίτρια, καθώς, με όσα υποστήριξε ο νεαρός, σκιαγράφησε τον τρόπο δράσης του κατηγορουμένου, ο οποίος εμφανίζεται να συμπίπτει σε πολλά σημεία και με τις άλλες καταγγελίες εναντίον του. Η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθήνας Σωτηρία Παπαγεωργακοπούλου διέταξε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για τη νέα καταγγελία βιασμού ανηλίκου σε βάρος του Δημήτρη Λιγνάδη, ενώ το αδίκημα που ερευνάται δεν έχει παραγραφεί.

Την έρευνα ανέλαβε ο εισαγγελέας Κώστας Σπυρόπουλος, ο οποίος θα καλέσει εντός των επόμενων ημερών για κατάθεση τον νεαρό Π.Φ. και στη συνέχεια αναμένεται να κληθεί για ανωμοτί εξηγήσεις ο Δημήτρης Λιγνάδης. Στο τέλος της προκαταρκτικής ο δικαστικός λειτουργός θα αποφασίσει αν θα ασκήσει νέα δίωξη για βιασμό ανηλίκου σε βάρος του ηθοποιού.

Του πρότεινε να «μετακομίσει» στο σπίτι του

Ο καταγγέλλων γεννήθηκε στην Ελλάδα από γονείς μετανάστες και μεγάλωσε στην περιοχή του Μεταξουργείου. Οπως είπε, ο Δημήτρης Λιγνάδης τον προσέγγισε αρχικά μέσω facebook και στη συνέχεια συναντήθηκαν στην πλατεία της γειτονιάς. Ο 24χρονος υποστηρίζει ότι με τον καιρό τού ανοίχτηκε και άρχισε να του μιλά για τα προβλήματα στο σπίτι του. Εκείνη την περίοδο, σύμφωνα με την κατάθεση του Π.Φ., ύστερα από έναν άγριο καβγά που είχε με τη μητέρα του, ο ηθοποιός τού πρότεινε να «μετακομίσει» στο σπίτι του. «Δέχτηκα με χαρά, καθώς πίστευα ότι εκεί θα βρω έναν χώρο με φαγητό και στέγη» είπε ο 24χρονος. Οπως φέρεται ότι περιέγραψε στην ανακρίτρια, έμεινε μαζί του για διάστημα επτά οκτώ μηνών και κατήγγειλε ότι ο πρώτος βιασμός συνέβη πολύ σύντομα από τη στιγμή που συγκατοίκησαν, όταν ο κατηγορούμενος φέρεται ότι τον ακινητοποίησε με τη βία και τον κακοποίησε σεξουαλικά.

Ο νεαρός υποστήριξε ότι ως εκείνη την ημέρα δεν είχε σεξουαλικές εμπειρίες και έβλεπε τον Δημήτρη Λιγνάδη σαν προστάτη. Αυτός ήταν και ο λόγος που δεν αντέδρασε, όπως ισχυρίζεται, καθώς ο ηθοποιός τού παρείχε τροφή και στέγη. «Ηταν εφιαλτική εμπειρία. Ενα μαρτύριο. Δεν αντέδρασα τότε και δεν τον κατήγγειλα γιατί νόμιζα ότι ήταν κάτι που έπρεπε να υπομείνω» φέρεται ότι είπε στην ανακρίτρια ,υποστηρίζοντας ότι ο κατηγορούμενος του είχε τάξει και δουλειά.

Η δεύτερη σεξουαλική κακοποίηση που κατήγγειλε ο νεαρός φέρεται ότι συνέβη με ιδιαίτερα ειδεχθή τρόπο. Μάλιστα, υποστήριξε ακόμα ότι συχνά έβλεπε και άλλους ανηλίκους να μπαίνουν στο διαμέρισμα του ηθοποιού και να εξαναγκάζονται σε σεξουαλικές πράξεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This