Πέμπτη 13/5/2021

Νέα έρευνα κατά του Δημήτρη Λιγνάδη για βιασμό 17χρονου

Ο 24χρονος άνδρας σήμερα, κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα βιασμού μέσα στο σπίτι του ηθοποιού στο Μεταξουργείο

Ξεκινάει νέα ποινική έρευνα σε βάρος του Δημήτρη Λιγνάδη που βρίσκεται προφυλακισμένος στις φυλακές της Τρίπολης κατηγορούμενος για κατά συρροή βιασμό.

Αφορμή για τη νέα εισαγγελική έρευνα αποτέλεσε η καταγγελία ενός 24χρονου σήμερα άνδρα ο οποίος κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα βιασμού του τότε «ισχυρού» παράγοντα του χώρου της υποκριτικής.

Ο 24χρονος κατέθεσε στην ανακρίτρια ότι ο Δημήτρης Λιγνάδης τον «ψάρεψε» στον δρόμο και τον έπεισε να τον ακολουθήσει στο σπίτι του, όταν εκείνος ήταν 17 ετών. Το ανήλικο τότε αγόρι δεν μπορούσε να φανταστεί τι θα ακολουθήσει, καθώς ο πρώην «βασιλιάς» του Εθνικού Θεάτρου είχε όπως περιγράφουν όλα τα θύματά του, έναν τρόπο να τους χειραγωγεί. Μάλιστα, ο συγκεκριμένος μάρτυρας φέρεται ότι αποκάλυψε και άλλα περιστατικά σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων από τον διάσημο θεατράνθρωπο.

Μετά την κατάθεσή του, η εισαγγελία διέταξε νέα έρευνα η οποία θα διενεργηθεί από τον εισαγγελέα Κωνσταντίνο Σπυρόπουλο και ο οποίος αναμένεται τις επόμενες μέρες να καλέσει για τον 24χρονο καταγγέλοντα να καταθέσει, ενώ ταυτόχρονα ο Λιγνάδης θα δώσει εξηγήσεις μέσα από τη φυλακή.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ