Νέα έρευνα κατά του Δημήτρη Λιγνάδη για βιασμό 17χρονου

Ο 24χρονος άνδρας σήμερα, κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα βιασμού μέσα στο σπίτι του ηθοποιού στο Μεταξουργείο

Must Read

Ξεκινάει νέα ποινική έρευνα σε βάρος του Δημήτρη Λιγνάδη που βρίσκεται προφυλακισμένος στις φυλακές της Τρίπολης κατηγορούμενος για κατά συρροή βιασμό.

Αφορμή για τη νέα εισαγγελική έρευνα αποτέλεσε η καταγγελία ενός 24χρονου σήμερα άνδρα ο οποίος κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα βιασμού του τότε «ισχυρού» παράγοντα του χώρου της υποκριτικής.

Ο 24χρονος κατέθεσε στην ανακρίτρια ότι ο Δημήτρης Λιγνάδης τον «ψάρεψε» στον δρόμο και τον έπεισε να τον ακολουθήσει στο σπίτι του, όταν εκείνος ήταν 17 ετών. Το ανήλικο τότε αγόρι δεν μπορούσε να φανταστεί τι θα ακολουθήσει, καθώς ο πρώην «βασιλιάς» του Εθνικού Θεάτρου είχε όπως περιγράφουν όλα τα θύματά του, έναν τρόπο να τους χειραγωγεί. Μάλιστα, ο συγκεκριμένος μάρτυρας φέρεται ότι αποκάλυψε και άλλα περιστατικά σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων από τον διάσημο θεατράνθρωπο.

Μετά την κατάθεσή του, η εισαγγελία διέταξε νέα έρευνα η οποία θα διενεργηθεί από τον εισαγγελέα Κωνσταντίνο Σπυρόπουλο και ο οποίος αναμένεται τις επόμενες μέρες να καλέσει για τον 24χρονο καταγγέλοντα να καταθέσει, ενώ ταυτόχρονα ο Λιγνάδης θα δώσει εξηγήσεις μέσα από τη φυλακή.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This