Στοπ στη μεθόδευση για τους προστατευόμενους μάρτυρες της Novartis

Δήλωση Δημήτρη και Λυδίας Τσοβόλα για την απόφαση του Δικαστικού Συμβουλίου

Must Read

Να σταματήσουν τις παράνομες μεθοδεύσεις και να ασχοληθούν με το σκάνδαλο της Novartis καλούν τους αρμόδιους οι συνήγοροι υπεράσπισης του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου, Δημήτρης Τσοβόλας και Λυδία Τσοβόλα, μετά την απόφαση του Δικαστικού Συμβουλίου ότι η Οικονομική Εισαγγελία  θα… βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά και θα αποφασίσει το αν θα αρθεί το καθεστώς προστασίας των προστατευόμενων μαρτύρων.

«Επιτέλους θα σταματήσουν κάποιοι τις παράνομες μεθοδεύσεις τους και θα ασχοληθούν επιτέλους οι αρμόδιοι με το σκάνδαλο της Novartis, ή θα συνεχίσουν να επιθυμούν την συγκάλυψη αυτού του τεράστιου σκανδάλου και την αποστέρηση του ελληνικού δημοσίου από την είσπραξη αποζημίωσης για την ζημιά που προκάλεσαν τα στελέχη της εταιρείας σε βάρος του δημοσίου;» αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση των συνηγόρων.

Θυμίζουμε ότι η έτοιμη για συνταξιοδότηση εισαγγελέας Βασιλική Θεοδώρου, κατέθεσε λίγα λεπτά πριν λήξει η θητεία της, πρόταση να αποκαλυφθεί η ταυτότητα των μαρτύρων, ενώ η ανακρίτρια Κωνσταντίνα Αλεβιζοπούλου διαφωνεί και είχε καλέσει τους δύο μάρτυρες να καταθέσουν υπό καθεστώς προστασίας.

Ολόκληρη η δήλωση του Δημήτρη και τις Λυδίας Τσοβόλα:

Και η νέα μεθόδευση κάποιων κυβερνητικών κύκλων για παραβίαση του νόμου σε σχέση με τους προστατευόμενους μάρτυρες στη υπόθεση Novartis, έπεσε στο κενό.

Το Δικαστικό Συμβούλιο που συνεδρίασε σήμερα για να αποφασίσει επί της διαφωνίας της αποχωρισάσης Αντισιεισαγγελέως του Αρείου Πάγου κας Θεοδώρου και της Ανακρίτριας που διεξάγει την ανάκριση για την υπόθεση του Δ. Παπαγγελόπουλου, για την αποκάλυψη της ταυτότητας των προστατευόμενων μαρτύρων, σύμφωνα με πληροφορίες μας, έκρινε τον εαυτό του αναρμόδιο και παρέπεμψε το ζήτημα αυτό στον αρμόδιο Εισαγγελέα Οικονομικού Εγκλήματος.

Επιτέλους θα σταματήσουν κάποιοι τις παράνομες μεθοδεύσεις τους και θα ασχοληθούν επιτέλους οι αρμόδιοι με το σκάνδαλο της Novartis, ή θα συνεχίσουν να επιθυμούν την συγκάλυψη αυτού του τεράστιου σκανδάλου και την αποστέρηση του ελληνικού δημοσίου από την είσπραξη αποζημίωσης για την ζημιά που προκάλεσαν τα στελέχη της εταιρείας σε βάρος του δημοσίου;

Θα ασχοληθούν οι αρμόδιοι της κυβέρνησης με τις εκκρεμείς ποινικές υποθέσεις που βρίσκονται στη δικαιοσύνη και αφορούν τέως κυβερνητικά στελέχη;

Ερώτημα: θα δηλώσουν παράσταση για στήριξη κατηγορίας υπέρ του ελληνικού δημοσίου και σε βάρος των στελεχών της Novartis και των τέως κυβερνητικών τους στελεχών των οποίων υποθέσεις εκκρεμούν ενώπιον της δικαιοσύνης;

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This