Κατέρρευσε η Ελπίδα Νίνου μόλις άκουσε ότι ο σύζυγός της προφυλακίζεται: «Θα πεθάνουμε μαζί!»

Στο πλευρό του Πέτρου Φιλιππίδη η σύζυγός του

Must Read

Την γη κάτω από τα πόδια τους έχασαν η σύζυγος και ο γιος του Πέτρου Φιλιππίδη μόλις άκουσαν ότι προφυλακίζεται με τις κατηγορίες για βιασμό και δύο απόπειρες.

Ο γνωστός ηθοποιός που καταγγέλθηκε από γυναίκες συναδέλφους του, πέρασε την πόρτα της πρώην Σχολής Ευελπίδων, συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του, τη σύζυγό του Ελπίδα και τον γιο τους. Ο ίδιος απολογήθηκε κάτω από άκρα μυστικότητα στη 15η ανακρίτρια και αρνήθηκε τις κατηγορίες, ωστόσο κρίθηκε απαραίτητο να μπει στην φυλακή γιατί ήταν ύποπτος τέλεσης νέων αδικημάτων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μόλις άκουσε ότι προφυλακίζεται, ο Πέτρος Φιλιππίδης ξέσπασε σε κλάματα και φώναξε «δεν το περίμενα αυτό που μου κάνετε, δεν είναι δυνατόν»!

Την ίδια στιγμή, μόλις πληροφορήθηκε ότι ο σύζυγός της θα καταλήξει πίσω από τα κάγκελα της φυλακής, η σύζυγός του Ελπίδα Νίνου η οποία είχε καταθέσει και ως μάρτυρας υπεράσπισης, αναφέροντας ότι μια από τις καταγγέλλουσες ήταν ερωτευμένη με τον σύζυγό της, ξέσπασε σε λυγμούς: «Θα είμαστε μαζί μέχρι το τέλος! Θα πεθάνουμε μαζί!» φώναξε στον Πέτρο Φιλιππίδη, θέλοντας να του συμπαρασταθεί, όπως άλλωστε έκανε από την πρώτη στιγμή που ξέσπασε ο σάλος με τις καταγγελίες. 

Μια ημέρα μετά την μεταγωγή του στις φυλακές της Τρίπολης, ο Πέτρος Φιλιππίδης πέρασε το βράδυ του τρομαγμένος και φοβισμένος για το μέλλον του, αφού ο ίδιος όπως ανέφερε στους σωφρονιστικούς υπαλλήλους δεν περίμενε ποτέ να συμβεί αυτή η εξέλιξη.

Ο ηθοποιός που βρέθηκε στο ίδιο κατάστημα κράτησης με τον κατηγορούμενο για βιασμό ανηλίκων, Δημήτρη Λιγνάδη, υπεβλήθη σε τεστ για κορωνοϊό και θα μείνει σε απομόνωση τις επόμενες ημέρες λόγω των μέτρων για την πανδημία. Μάλιστα δεν αποκλείεται να μεταφερθεί και στον ίδιο θάλαμο με τον κατηγορούμενο ηθοποιό-σκηνοθέτη, ενώ είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα προαυλίζονται μαζί.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Συναγερμός στον Ασπρόπυργο: Νεκρός 40χρονος μετά από καυγά

Φέρει βαριές κακώσεις σε όλο του το σώμα

More Articles Like This