Στη φυλακή ο δολοφόνος της 31χρονης – Τα «γύρισε» στην απολογία του – Τον φυγάδευσαν οι αστυνομικοί

Προσπαθεί να κατηγορήσει το θύμα!

Must Read

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 40χρονος που δολοφόνησε με απανωτές μαχαιριές την 31χρονο σύζυγό του μέσα στο διαμέρισμά του στη Δάφνη.

Ο 40χρονος κατηγορείται για ανθρωποκτονία με δόλο σε ήρεμη ψυχική κατάσταση,  αλλά και για παράνομη οπλοφορία-οπλοχρησία. Μετά το λιντσάρισμα από τους συγγενείς του θύματος κατά την διάρκεια της άφιξής του στον ανακριτή, οι αστυνομικοί «φυγάδευσαν» τον δράστη από τα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων.

Ο δράστης παρά το γεγονός ότι ομολόγησε την δολοφονία της συζύγου του από ζήλια, σήμερα προσπάθησε να αλλάξει όσα είπε προανακριτικά και εφεξής θα προσπαθήσει να πείσει τη δικαιοσύνη ότι δεν είχε προσχεδιάσει το έγκλημά του, αλλά και ότι έδρασε «εν βρασμώ ψυχής». Ο 40χρονος κατηγόρησε το θύμα ότι διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση, την οποία ανακάλυψε.

Ενώ αρχικά υποστήριξε ότι την σκότωσε ενώ εκείνη κοιμόταν στην κρεβατοκάμαρά τους, σύμφωνα με την ΕΡΤ, στην απολογία του ισχυρίστηκε ότι η γυναίκα του ήταν ξύπνια και ότι προτού την σκοτώσει διαπληκτίστηκαν. Αρχικά ο ίδιος υποστήριξε ότι αφού τσακώθηκαν, η συζυγός του πήγε να κοιμηθεί. Ο ίδιος δήλωσε ότι έστειλε το 8χρονο παιδί τους να παίξει εκτός σπιτιού και ότι πήρε από την κουζίνα ένα μεγάλο μαχαίρι και της επιτέθηκε ενώ η 31χρονη κοιμόταν. Μάλιστα όταν εκείνη ξύπνησε από την πρώτη μαχαιριά, ομολόγησε ότι της έκλεισε το στόμα για να μην ακουστούν οι κραυγές της και την μαχαίρωσε ξανά. Σύμφωνα με το πόρισμα του ιατροδικαστή, η γυναίκα πέρασε πέντε μαρτυρικά λεπτά πριν ξεψυχήσει. Στη συνέχεια, όπως περιέγραψε, έπλυνε το μαχαίρι, έβγαλε τα ματωμένα ρούχα του και ειδοποίησε την αστυνομία.

Προσπαθεί να κατηγορήσει το θύμα

Ωστόσο, ο ίδιος πλέον προσπαθεί να κατηγορήσει το θύμα αναφέροντας στην απολογία του ότι είχε τοποθετήσει κοριούς και είχε καταγράψει 509 συνομιλίες της γυναίκας του που αποδεικνύουν ότι διατηρούσε εξωσυζυγικό δεσμό. Όπως κατέθεσε στον ανακριτή, το πρωί της Παρασκευής «θόλωσε» και την σκότωσε.

Έξω από τα δικαστήρια, ο πατέρας και ο αδελφός της 31χρονης ζητούσαν να τιμωρηθεί ο δράστης.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This