Ο τελευταίος καβγάς πριν σφάξει την γυναίκα του από ζήλια – «Τσακώνονταν» συχνά λένε οι γείτονες (video)

Σκότωσε μέσα στην κρεβατοκάμαρά τους τη μητέρα του 8χρονου παιδιού τους - Ο δράστης διατηρούσε ψητοπωλείο στην περιοχή

Must Read

Δεν το χωράει ο νους ότι ακόμα μια γυναίκα στη χώρα μας βρήκε φριχτό θάνατο από τα χέρια του ίδιου της του συζύγου. Το έγκλημα που σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής στη Δάφνη έχει προκαλέσει σοκ στην τοπική κοινωνία της περιοχής, καθώς ο δράστης διατηρούσε ψητοπωλείο στη Χαραυγή.

Ο αλαβανικής καταγωγής δράστης ο οποίος έμενε με την γυναίκα του και το 8χρονο παιδί του στην περιοχή τα τελευταία πέντε χρόνια, σκότωσε τη νεαρή σύζυγό του με κουζινομάχαιρο μέσα στο σπίτι του. Ο ίδιος παραδόθηκε στο Α.Τ. της περιοχής και ομολόγησε το έγκλημα, ενώ όπως ισχυρίστηκε το έκανε επειδή τη ζήλευε. 

Τη νεαρή γυναίκα βρήκαν οι αστυνομικοί μέσα σε μια λίμνη αίματος στην κρεβατοκάμαρα του διαμερίσματος όπου ζούσαν στην οδό Λάμπρου Κατσώνη. Μέχρι στιγμής παραμένει άγνωστο εάν την σκότωσε ενώ εκείνη κοιμόταν.

Συχνοί καβγάδες

Το ζευγάρι φέρεται να τσακωνόταν πολύ συχνά, ενώ ο τελευταίος τους καβγάς ήταν και ο μοιραίος. Γείτονες της περιοχής αναφέρουν στο protothema.gr ότι το ζευγάρι ερχόταν σε ρήξη πολλές φορές και οι φωνές τους ακούγονταν στην πολυκατοικία. Μια ένοικος της περιοχής αναφέρει ότι στις 11 Ιουλίου το ζευγάρι τσακώθηκε τόσο έντονα που εκείνη έφτασε στο σημείο να καλέσει την αστυνομία: «Τουλάχιστον δύο χρόνια μένουν εδώ ακριβώς στο διπλανό διαμέρισμα. Το εύρος των ηλικιών τους είναι 35 με 40 χρονών. Ήταν ένα ζευγάρι που τσακωνόταν συχνά, δεν έσκασε κάτι ξαφνικό. Στις 11 Ιουλίου είχα κάνει καταγγελία στην αστυνομία γιατί είχαν τσακωθεί την ημέρα εκείνη και ακούγονταν στην πολυκατοικία. Η αστυνομία ήρθε την ημέρα εκείνη, πέρασε το περιπολικό από κάτω και μέχρι εκεί. Δεν νομίζω οι αστυνομικοί να τους χτύπησαν την πόρτα, δεν έκαναν κάτι. Με την διαχειρίστρια είπαμε πως κάποιος έπρεπε να καλέσει την αστυνομία και την κάλεσα τελικά εγώ. Γενικά ακούγαμε φασαρία δεν μπορώ να περιγράψω, αν την χτυπούσε δεν ξέρω. Δεν γνωρίζαμε ούτε τα ονόματά τους. Η μόνη φορά που μας χτύπησαν την πόρτα ήταν την περίοδο της καραντίνας, που χρειάστηκε ο γιος τους εξαιτίας της τηλεργασίας τον κωδικό του ίντερνετ γιατί τους το είχαν κόψει» δήλωσε.

Ο δράστης έχει συλληφθεί και θα οδηγηθεί στην δικαιοσύνη. 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Πούτιν γιόρτασε τη νίκη του σε μια κατάμεστη Κόκκινη Πλατεία μιλώντας για μια «Νέα Ρωσία»

Ο εορτασμός της συμπλήρωσης δέκα χρόνων από την προσάρτηση της Κριμαίας από τη Ρωσία, ήταν η καλύτερη αφορμή για...

More Articles Like This