ΑΡΧΙΚΗΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΘλίψη στη μουσική σκηνή: Πέθανε στα 47 του ο Γιώργος Λαγογιάννης

Θλίψη στη μουσική σκηνή: Πέθανε στα 47 του ο Γιώργος Λαγογιάννης

Έφυγε από τη ζωή ο κορυφαίος session μουσικός που συνδέθηκε με την αναβίωση των Beatles στην Ελλάδα!

Μια πολύ δύσκολη απώλεια μετρά η εγχώρια ροκ και μπλουζ κοινότητα, καθώς έφυγε από τη ζωή στα 47 του χρόνια ο Γιώργος Λαγογιάννης. Ο ταλαντούχος μουσικός νοσηλευόταν και άφησε την τελευταία του πνοή στον ύπνο του το πρωί της Δευτέρας (13/07), νικημένος από τον καρκίνο μετά από σύντομη μάχη.

Οι συνεργασίες με ιστορικά σχήματα και η δισκογραφική του πορεία

Ο Γιώργος Λαγογιάννης θεωρούνταν κορυφαίος session οργανίστας και πληκτράς της γενιάς του, έχοντας συνεργαστεί από το 2000 με σχήματα όπως οι Nostos, Why Not, The Bet, Blues Cargo, Golden Nugget και Purple Overdose.

Ο αποχαιρετισμός των φίλων και των συνεργατών του την Πέμπτη 16/7

Ήταν επίσης βασικό μέλος των «The Peppers Beatles Tribute Band», της ομάδας που αναβίωσε τους Beatles στην Ελλάδα, η οποία και τον αποχαιρετά με σχετική ανακοίνωση: «Γιώργο μας, Λαγέ μας, σε ευχαριστούμε για όλα. Αυτό το συγκρότημα δεν θα είχε υπάρξει ποτέ χωρίς την αγάπη σου και τις γνώσεις σου για τους Beatles- μας έμαθες τόσα πολλά… Το ταλέντο σου, το μοναδικό σου “αυτί”, το πάθος στην ερμηνεία τόσο στα πλήκτρα όσο και στα φωνητικά αφήνουν δυσαναπλήρωτο κενό- όχι μόνο στη μικρή μας tribute band, αλλά συνολικά στη μουσική σκηνή της Αθήνας, όπως μαρτυρούν οι αποχαιρετισμοί τόσων σπουδαίων μουσικών και συγκροτημάτων σήμερα.

Πάνω από όλα σε ευχαριστούμε για το απίστευτο χιούμορ και την καλοσύνη σου.

Αποχαιρετούμε τον αγαπημένο μας Γιώργο Λαγογιάννη στη Ριτσώνα, την Πέμπτη 16/7 στις 13.30».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ
ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ
ΕΓΚΑΙΡΑ
Εγγράψου στα κανάλια
ενημέρωσης του Newsbreak

Διαβάστε επίσης