Λασίθι: Νέα εντάλματα σύλληψης για τους 7 Κρητικούς που ξυλοκόπησαν Πακιστανούς, μετά την προσωρινή ανάκλησή τους

Δικαστική ανατροπή στην υπόθεση της επίθεσης των 7 κατηγορουμένων κατά των Πακιστανών εργατών, στο Οροπέδιο Λασιθίου.

Must Read

Για μερικές μόνο ώρες ανακλήθηκαν, τελικά, τα εντάλματα σύλληψης σε βάρος των επτά Κρητικών που φέρονται να ξυλοκόπησαν Πακιστανούς στο Λασίθι, καθώς ξεπεράστηκε το δικονομικό εμπόδιο, με αποτέλεσμα να εκδοθούν νέα από τις αρμόδιες δικαστικές Αρχές.  

Νωρίτερα μέσα στην ημέρα, το δικαστικό συμβούλιο Λασιθίου, με έκτακτη συνεδρίαση, είχε αποφασίσει την ανάκληση των ενταλμάτων σύλληψης για τους επτά Κρητικούς. Η συνεδρίαση έγινε μετά από σχετική αίτηση του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λασιθίου

Όπως είχε αποκαλύψει το cretalive.gr, η εξέλιξη οφειλόταν στο γεγονός ότι τέθηκε ζήτημα ακυρότητας της ποινικής δίωξης των επτά ατόμων, με αποτέλεσμα αυτή να κηρυχθεί απαράδεκτη γιατί, όπως υποστηρίζεται, δεν προηγήθηκε ολοκληρωμένη αυτεπάγγελτη αστυνομική προανάκριση σε βάρος των κατηγορουμένων, ούτε προκαταρκτική εξέταση λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου.

Αναφέρεται ακόμα ότι κάποιοι εκ των κατηγορουμένων είχαν δηλώσει δια των πληρεξούσιων δικηγόρων τους ότι είχαν την πρόθεση να εμφανιστούν και να δώσουν εξηγήσεις… Είναι μία ανατροπή-έκπληξη, ασυνήθιστη και ήδη έχει προκαλέσει πολλές συζητήσεις…

Ο συνήγορος ενός εκ των κατηγορουμένων, Γιώργος Κοκοσάλης, είχε δηλώσει στο cretalive.gr αναφορικά με την εν λόγω εξέλιξη: «Οι δικαστές διόρθωσαν το δικονομικό ατόπημα και την αδικαιολόγητη σπουδή που προηγήθηκε…».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This