Προκαλούν ανατριχίλα όσα ισχυρίζεται ο Ρουμάνος – Οργισμένη η οικογένεια του θύματος (video)

Ο δολοφόνος υποστηρίζει ότι είχε πέσει θύμα σεξουαλικής κακοποίησης - «Μου έφαγε το παιδί μου», μονολογούσε η μάνα

Must Read

Απίστευτα και νοσηρά πράγματα ισχυρίζεται στην προανακριτική του απολογία ο Ρουμάνος που δολοφόνησε τον 39χρονο κτηνοτρόφο στη Μεσαρά.

Ο 27χρονος δράστης που ξεστόμισε ένα σωρό ψέματα προκειμένου να μην τον ανακαλύψουν οι αστυνομικοί, ομολόγησε ότι εκείνος εκτέλεσε τον 39χρονο μπροστά στα μάτια του παιδιού του, επειδή είχε πέσει θύμα κακοποίησης.

Ο δράστης ισχυρίζεται ότι ο κτηνοτρόφος τον ανάγκαζε με ξύλο να συνευρίσκεται ερωτικά με επιχειρηματία προκειμένου να τον απειλεί και να τον «ξεζουμίζει» οικονομικά.  Αναφέρει μάλιστα και διαλόγους που δήθεν έχουν γίνει ανάμεσα σε εκείνον και το θύμα.

Ο 29χρονος δράστης όπως αποδείχτηκε προσπάθησε με ψέματα να αποπροσανατολίσει την ΕΛ.ΑΣ. γεγονός που αποδεικνύει ότι πιθανόν δεν έχει αποκαλύψει τα κίνητρά του και προσπαθεί να τη «γλιτώσει» ίσως με το να προσπαθεί να φανεί ο ίδιος ως θύμα.

Σημειώνεται ότι η καραμπίνα με την οποία σκότωσε τον κτηνοτρόφο δεν έχει εντοπιστεί ακόμα, παρά το γεγονός ότι ο δράστης υπέδειξε υποτίθεται το σημείο όπου την είχε αφήσει.

Υπενθυμίζεται ότι σε βάρος του ο εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση και αύριο θα περάσει το κατώφλι του ανακριτή.

Οργή στην οικογένεια

Την ίδια στιγμή, η οικογένεια του 39χρονου «βράζει» από οργή για τους νοσηρούς ισχυρισμούς του δράστη και ζητούν δικαιοσύνη για τον άνθρωπό τους που εκτελέστηκε εν ψυχρώ μπροστά στην επτάχρονη κόρη του.

«Είχα πει στο γιό μου θα βρεις τον μπελά σου με αυτόν» και μου έλεγε «είναι καλός στη δουλειά του», δήλωσε στο Creta24, η μητέρα του θύματος. «Μου έφαγε το παιδί μου», μονολογούσε συνεχώς έξω από τα δικαστήρια. «Ο γιος μου ήταν καλό παιδί, απλά ήταν ταλαιπωρημένο», δήλωσε στο Creta24, ενώ για τον καθ΄ομολογίαν δράστη ανέφερε: «Δεν ξέρω τι τον οδήγησε σ΄αυτό. Η ζήλια; Η κακία; Η πονηριά των ξένων Δεν ξέρω τι τον οδήγησε εκεί. Μου έκλεισε το σπίτι μου. Αυτή τη στιγμή τους έχω μαζί με τον πατέρα του».

«Τον Ρουμάνο τον είχε σαν το κοπέλι του, σαν τον αδερφό του»

«Ήταν ένας πολύ καλός άνθρωπος ένας υπέροχος σύζυγος, ένας υπέροχος πατέρας, που μεγάλωσε όσο πρόλαβε τα παιδιά του», δήλωσε εμφανώς φορτισμένη η σύζυγος του θύματος στο Creta24. H ίδια ανέφερε πως ο 39χρονος είχε άριστες σχέσεις με το θύμα, το οποίο φρόντιζε σαν να ήταν μέλος της οικογένειάς του. «Τον Ρουμάνο τον είχε σαν το κοπέλι του, σαν τον αδερφό του. Ότι ήθελε ο βοσκός του, τον αγαπούσε τον σεβόταν, τον πήγαινε βόλτες, του έδινε τα χρήματά του», ανέφερε χαρακτηριστικά και ξέσπασε: «Και αυτό είναι το αποτέλεσμα, που τον βοήθησε;».

Το πρωί της Τετάρτης συγγενείς και φίλοι του 39χρονου βρέθηκαν έξω από τα Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου και μόλις έφτασε στο σημείο ο δράστης, προσπάθησαν να του επιτεθούν φωνάζοντας του ότι είναι ένας «φονιάς», ενώ κάποιοι του πέταξαν αντικείμενα.

Άνδρες της αστυνομίας που βρέθηκαν στο σημείο για να εμποδίσουν τυχόν εντάσεις, οδήγησαν γρήγορα τον δράστη στην αίθουσα. Από την ένταση, η μητέρα του θύματος λιποθύμησε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This