«Σκύλε! Θέλω το παιδί μου πίσω» ούρλιαζε η μάνα του κτηνοτρόφου – Προφυλακίστηκε ο Ρουμάνος (video)

Σε κατάσταση σοκ η 7χρονη κόρη του θύματος που είδε τον πατέρα της να πέφτει νεκρός από σφαίρες

Must Read

Προφυλακίστηκε ο 27χρονος Ρουμάνος που εκτέλεσε εν ψυχρώ τον 39χρονο κτηνοτρόφο στη Μεσαρά, μπροστά στο 7χρονο κοριτσάκι του.

Ο καθ’ομολογία δολοφόνος μετά την απολογία του στον ανακριτή πήρε τον δρόμο για τις φυλακές, ενώ προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε και ο 30χρονος ομοεθνής του που του έδωσε την καραμπίνα με την οποία σκότωσε το θύμα.

Για δεύτερη μέρα επικράτησε ένταση έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου, όπου είχαν συγκεντρωθεί συγγενείς και φίλοι του άτυχου 39χρονου. Η μητέρα και η σύζυγός του φώναζαν έξω από τα παράθυρα του Μεγάρου «φονιά! σκύλε!» και κατηγορούσαν το κράτος και τη δικαιοσύνη. Αστυνομικοί οδήγησαν τον δράστη στην αίθουσα από την πόρτα του κτιρίου προκειμένου να αποφύγουν επεισόδια, αντίστοιχα με αυτά που σημειώθηκαν χτες.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ρουμάνος ο οποίος προσπάθησε να αποσυντονίσει τις έρευνες των αστυνομικών, κατηγορώντας έναν επιχειρηματία της περιοχής, ισχυρίστηκε στην προανακριτική απολογία του ότι το θύμα τον κακοποιούσε και ότι τον εξανάγκαζε με βία και ξύλο να συνευρίσκεται ερωτικά με άνδρες προκειμένου να του αποσπά τα χρήματα και να τον εκβιάζει.

Η δικηγόρος της οικογένειας του θύματος, Θεονύμφη Μπέρκη κάνει λόγω για «εν ψυχρώ εκτέλεση» και προμελετημένο φόνο: «Η βία και η σκηρότητα που είναι πρωτοφανής για τα δεδομένα της Κρήτης. Αυτό που συνέβη υπερβαίνει και κατά πολύ τους τύπους των αδικημάτων των τελευταίων ετών» πρόσθεσε και χαρακτήρισε μυθοπλασίες όσα ισχυρίζεται ο Ρουμάνος:

«Αυτό που πρέπει να ακουστεί ηχηρά και διαψεύδοντας τις φημολογίες περί κακομεταχείρισης του εργάτη βοσκού από το θύμα, να πω ότι είναι αποκυήματα της φαντασίας του, μυθεύματα, μυθοπλασίες. Ουδέποτε είχαν γίνει. Δεν είχε κανένα λόγο να κάνει το έγκλημα αυτό. Χάθηκε άδικα ο άνθρωπος αυτός. Και πραγματικά θα πρέπει να ακουστεί η αλήθεια και να αποδοθεί η δικαιοσύνη» τόνισε.

Την ίδια στιγμή, το 7χρονο κοριτσάκι του θύματος που είδε τον πατέρα της να πέφτει νεκρός από τις σφαίρες του Ρουμάνου βρίσκεται σε κατάσταση σοκ. Η οικογένεια προσπαθεί να της δώσει χρόνο να ηρεμήσει και ακόμα δεν την έχει ρωτήσει λεπτομέρειες για το βράδυ της δολοφονίας. Σύμφωνα με το cretalive.gr, το παιδί θα παρακολουθηθεί από ψυχολόγο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This