Ρούμπεν Σεμέδο: Ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους, με εγγύηση 10.000 ευρώ!

Ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής, βγαίνοντας από το γραφείο της ανακρίτριας, φώναξε «αθώος»

Must Read

Ελεύθερος, χωρίς περιοριστικούς όρους, αποφασίστηκε να μείνει ο Ρούμπεν Σεμέδο, μετά την ολοκλήρωση της απολογίας του ενώπιον της εισαγγελικής λειτουργού και της ανακρίτριας, έχοντας, πάντως, την υποχρέωση να καταβάλλει χρηματική εγγύηση 10.000 ευρώ. 

Ο 27χρονος Πορτογάλος αμυντικός του Ολυμπιακού απολογούνταν επί 2,5 ώρες στην ανακρίτρια και, σύμφωνα με πληροφορίες, κατά την απολογία του αρνήθηκε, όπως αναμενόταν, το αδίκημα του ομαδικού βιασμού που του αποδίδεται, κάνοντας, παράλληλα, λόγο για «συναινετική συνεύρεση» με τη 17χρονη.

Ο Ρούμπεν Σεμέδο, ο οποίος, βγαίνοντας από το γραφείο της ανακρίτριας φώναξε «αθώος», φέρεται πως στο πλαίσιο της απολογίας του αποκάλυψε πως, δυο ώρες πριν από τη σύλληψη του και ενώ είχε υποβληθεί μήνυση, έλαβε μήνυμα στο Instagram από άγνωστο προφίλ, στο οποίο του έγραφαν «Καλή τύχη στη φυλακή. Ή δώσε μου 15.000 ευρώ και δε θα πω τίποτα».

«Δεν προέκυπτε από πουθενά ο βιασμός»

Αμέσως μετά την απόφαση, η δικηγόρος του ποδοσφαιριστή, Μαριζάννα Κίκιρη, δήλωσε σχετικά: «Υπεβλήθη εγγύηση 10.000 ευρώ. Θεωρώ πως απεδείχθη η αθωότητα του εντολέα μου, δεν προκύπτει κανένα στοιχείο, ούτε από την ιατροδικαστική έκθεση, αλλά και από τις αντιφατικές καταθέσεις των μαρτύρων. Ο ίδιος ισχυρίζεται την αθωότητα του. Η απόφαση εισαγγελέα και ανακρίτριας τα λέει όλα. Υπάρχουν αντιφάσεις μεταξύ των δύο καταθέσεων και αυτό προσμετρήθηκε στη σημερινή απόφαση. Δεν προέκυπτε από πουθενά ο βιασμός».

Σημειώνεται πως κατόπιν ιατροδικαστικής έκθεσης στην 17χρονη, διαπιστώθηκαν μόνο παλαιές ρήξεις παρθενικού υμένα, χωρίς να υπάρχουν πρόσφατες κακώσεις.

Θυμίζουμε πως, νωρίτερα, κάτω από άκρα μυστικότητα, κατέθεσε στην ανακρίτρια η 17χρονη που κατήγγειλε τον ομαδικό βιασμό της από τον ποδοσφαιριστή και τον 40χρονο Νιγηριανό μάνατζερ, ενώ, οι πληροφορίες αναφέρουν πως σήμερα κατέθεσε και η μητέρα της. Αύριο, Παρασκευή, εξάλλου, απολογείται στην ανακρίτρια και ο έτερος κατηγορούμενος της υπόθεσης.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This