Στο σκαμνί ο Φουρθιώτης για κλοπή 200.000 ευρώ από την Τζούλια Αλεξανδράτου

Η δίκη έχει αναβληθεί εννέα φορές μέχρι σήμερα

Must Read

Στο εδώλιο του κατηγορουμένου θα καθίσει την ερχόμενη Δευτέρα 18 Οκτωβρίου ο παρουσιαστής και μάνατζερ Μένιος Φουρθιώτης για κλοπή 200.000 ευρώ από το σπίτι του μοντέλου και πρώην συνεργάτιδας του Τζούλιας Αλεξανδράτου.

Ο παρουσιαστής διώκεται για το κακούργημα της διακεκριμένης κλοπής, μετά από μήνυση που κατέθεσε σε βάρος του η Τζούλια Αλεξανδράτου, η οποία τον κατηγορεί ότι της έκλεψε το χρηματικό ποσό μέσα από χρηματοκιβώτιο στο σπίτι της. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο Μένιος Φουρθιώτης εμφανίζεται ως ο «πρωταγωνιστής» διάρρηξης στο σπίτι της Αλεξανδράτου στα νότια προάστια της Αθήνας τον Αύγουστο του 2010.

Πρόκειται για υπόθεση που δεν έχει εκδικαστεί ακόμα σε πρώτο βαθμό, αν και έχουν περάσει 11 χρόνια από την τέλεση της πράξης. Η δίκη έχει αναβληθεί εννέα φορές μέχρι σήμερα, ενώ είναι άγνωστο αν η υπόθεση θα εκδικαστεί και αυτή τη φορά, καθώς ο Φουρθιώτης εγχειρίστηκε την περασμένη εβδομάδα και νοσηλεύεται στο ΚΑΤ μετά από κάταγμα οσφυϊκής και θωρακικής χώρας.

Ο παρουσιαστής είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο λίγες ώρες μετά την αποφυλάκιση του στις 5 Οκτωβρίου από τις φυλακές Κορυδαλλού για τους «στημένους» πυροβολισμούς έξω από το σπίτι του στο Διόνυσο από συνεργάτες του, συμπτωματικά λίγες ημέρες μετά την απόφαση της Αστυνομίας να μειώσει την αστυνομική φρουρά από τον ίδιο και την οικία του…

Για την υπόθεση αυτή ο Μ. Φουρθιώτης διώκεται για τα κακουργήματα της ηθικής αυτουργίας κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση σε διακεκριμένη οπλοκατοχή και οπλοφορία και της ηθικής αυτουργίας σε έκρηξη και οπλοφορία καθώς και για τα πλημμελήματα της σύστασης συμμορίας, ηθικής αυτουργίας σε οπλοχρησία, σε προμήθεια και κατοχή εκρηκτικής βόμβας και σε διακεκριμένη φθορά, απόπειρας εκβίασης, ψευδούς καταγγελίας και πρόκλησης και προσφοράς για την τέλεση αδικήματος.

Αποφυλακίστηκε πέντε μήνες μετά την προφυλάκιση του, με τους περιοριστικούς όρους της εγγυοδοσίας 30.000 ευρώ, της εμφάνισης τρεις φορές τον μήνα στο Αστυνομικό Τμήμα κατοικίας του, της απαγόρευσης εξόδου από την χώρα, αλλά και της απαγόρευσης τηλεοπτικών εμφανίσεων.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This