Βγαίνει από την φυλακή ο Μένος Φουρθιώτης

Η τηλεπερσόνα που κατηγορείται ότι πλήρωσε κακοποιούς να του επιτεθούν για να απαιτήσει ξανά αστυνομική φρουρά τελικά... αποφυλακίζεται

Must Read

Ελεύθερο πουλί θα είναι τις επόμενες ώρες ο Μένιος Φουρθιώτης ο οποίος είχε κριθεί προφυλακιστέος μετά τις ποινικές διώξεις σε βάρος του για δύο κακουργήματα και επτά πλημμελήματα.

Μετά από πέντε μήνες στη φυλακή, ο παρουσιαστής που διώκεται επειδή είχε κρυφές επικοινωνίες με τους δράστες στους οποίους παρήγγειλε να του επιτεθούν προκειμένου να φανεί ως θύμα απειλών για να του χορηγηθεί πάλι αστυνομική φύλαξη και συνοδεία, αφήνει το κελί του.

Ο τηλεπαρουσιαστής αποφυλακίστηκε με εγγύηση 30.000 ευρώ, και περιοριστικούς όρους όπως απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και παρουσίαση 3 φορές το μήνα στο Α.Τ. Επιπλέον του απαγορεύτηκε να παρουσιάζεται στα τηλεοπτικά κανάλια. 

Υπενθυμίζεται ότι ο παρουσιαστής κατηγορείται για τα κακουργήματα της ηθικής αυτουργίας κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση σε διακεκριμενη οπλοκατοχή και οπλοφορία και της ηθικής αυτουργίας σε έκρηξη και οπλοφορία αλλά και για τα πλημμελήματα της σύστασης συμμορίας, της ηθικής αυτουργίας σε οπλοχρησία, σε προμήθεια και κατοχή εκρηκτικής βόμβας και σε διακεκριμένη φθορά, της απόπειρας εκβίασης, της ψευδούς καταγγελίας και της πρόκλησης και προσφοράς για την τέλεση αδικήματος σε βαθμό πλημμελήματος.

Η γνωστή τηλεπερσόνα που προφυλακίστηκε την 1η Μαΐου 2021 με ομόφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, είχε κάνει αίτηση για αποφυλάκιση τον Ιούνιο η οποία όμως είχε απορριφθεί από τις αρχές. Την ίδια στιγμή, οι συνεργάτες του, τους οποίους φέρεται να είχε πληρώσει για να του επιτεθούν θα παραμείνουν πίσω από τα κάγκελα της φυλακής.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This