Τετάρτη 28/7/2021

Κόλαφος το κατηγορητήριο για τον Μένιο Φουρθιώτη!

Ποινική δίωξη για 2 κακουργήματα και 9 πλημμελήματα

Ποινικές διώξεις για δύο κακουργήματα και επτά πλημμελήματα άσκησε ο Εισαγγελέας εναντίον του Μένιου Φουρθιώτη μετά τη σύλληψη του μαζί με ακόμα τρία άτομα για την υπόθεση των πυροβολισμών σε βάρος αστυνομικών και του σπιτιού του, αλλά και την καταγγελία του δημοσιογράφου Κώστα Βαξεβάνη για συμβόλαιο θανάτου σε βάρος του.

Ο παρουσιαστής διώκεται για τα κακουργήματα:

Ηθική αυτουργία κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση στην διακεκριμένη οπλοκατοχή και οπλοφορία και ηθική αυτουργία στην έκρηξη και οπλοφορία.

Εναντίον του ασκήθηκαν διώξεις και για τα πλημμελήματα:

Σύσταση συμμορίας, ηθική αυτουργία σε οπλοχρησία, ηθική αυτουργία αυτουργία σε προμήθεια κατοχή εκρηκτικής βόμβας, ηθική αυτουργία σε διακεκριμένη φθορά, απόπειρα εκβίασης, ψευδή καταγγελία και πρόκληση και προσφορά για την τέλεση αδικήματος.

Οι τρεις συγκατηγορούμενοι του διώκονται κατά περίσταση για σύσταση συμμορίας, απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή και συνεργεία σε ανθρωποκτονία, διακεκριμένη περίπτωση οπλοκατοχής και οπλοφορία από κοινού, οπλοχρησία κατ’εξακολούθηση, έκρηξη, προμήθεια κατασκευή και κατοχή εκρηκτικής βόμβας, διακεκριμένη περίπτωση φθοράς, παράνομη οπλοκατοχή, παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών.

Οι κατηγορούμενοι οδηγούνται στον ανακριτή από τον οποίο αναμένεται να ζητήσουν και να λάβουν προθεσμία προκειμένου να απολογηθούν.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Youtube, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

WEB TV

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ