Αρνείται όλες τις κατηγορίες ο παππούς της 8χρονης στην Ρόδο

Must Read

Για τρία αδικήματα σεξουαλικού περιεχομένου, έδωσε χθες ανωμοτί κατάθεση στην Πταισματοδίκη Ρόδου, ο 78χρονος παππούς του 8χρονου κοριτσιού, ωστόσο τα αρνήθηκε όλα. Συγκεκριμένα, ο ηλικιωμένος κατηγορείται για βιασμό, για αποπλάνηση ανηλίκου κάτω των 12 ετών και για αποπλάνηση ανίκανου.

Ως εν δυνάμει κατηγορούμενος, ο 78χρονος κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις για τους λόγους που ώθησαν τα δύο εγγόνια του να στραφούν εναντίον του και να τον κατηγορήσουν.

Σε δηλώσεις του ο συνήγορος υπεράσπισης του ηλικιωμένου Στέλιος Αλεξανδρής είπε χαρακτηριστικά: «Αναφερθήκαμε στο υπόμνημα στο οποίο καταθέσαμε όπου και αρνούμαστε τις κατηγορίες, ρώτησε η κα Πταισματοδίκης για ποιο λόγο τα παιδιά εμπλέκουν τον παππού στην ιστορία αυτή και η απάντηση που δόθηκε είναι ότι δεν γνωρίζουμε, κάποιος τις βάζει. Επίσης, ο πελάτης μου ρωτήθηκε γιατί η μητέρα στην πρώτη της κατάθεση τον ενέπλεξε και απαντήσαμε ότι την πρώτη κατάθεση την έχει ακυρώσει με μία δεύτερη χειμαρρώδη προανακριτική κατάθεση. Το δικό μας ερώτημα – απορία μας είναι: τη στιγμή που έχουμε ομολογημένη πράξη από την ξαδέλφη για ποιο λόγο δεν έχει κινηθεί ακόμη ποινική διαδικασία εις βάρος της;».

Ο ίδιος ερωτηθείς για τις ιατροδικαστικές εκθέσεις και το περιεχόμενο αυτών, απάντησε: «Ό,τι υπάρχει μέσα στη δικογραφία προκύπτει ότι δεν υπήρξε σεξουαλική παρενόχληση ή να έχει τελεστεί κάποια σεξουαλική πράξη στο παιδί – κακοποίηση».

Σε ό,τι αφορά στην καταγγελία που έχει κάνει 52χρονη, σύμφωνα με την οποία κακοποιήθηκε στην παιδική της ηλικία των 8-9 ετών από τον παππού, ο κ. Αλεξανδρής δήλωσε πως δεν αξιολογήθηκε ποινικά, παρά μόνο οτιδήποτε υπάρχει στο κατηγορητήριο.

Ο 78χρονος αρνείται τα πάντα

Ο ηλικιωμένος μίλησε χθες στην «Ροδιακή» αναφορικά με την υπόθεση. «Τι να σου πω, αυτοί είναι μυθιστοριογράφοι. Ξεκίνησε από κάπου αλλού, καταλήγουν κάπου αλλού, ξετυλίγεται το “κουβάρι”, είναι αμέλεια. Αμέλεια των γονέων, από εκεί ξεκινάει όλο. Όταν μία μάνα έχει τρία – τέσσερα παιδιά και σκέπτεται άλλα πράγματα, τα παιδιά θα εξοκείλουν και δίνει δικαίωμα στον καθένα να βιαιοπραγήσει στα παιδιά, να κακοποιήσει τα παιδιά κ.λπ. Γιατί όταν δεν έχουν πατέρα, δεν έχουν και μάνα, τι να κάνουν…» είπε.

Όπως εξήγησε ζούσε με τα παιδιά στο σπίτι, αλλά σε διαφορετικό όροφο. «Εδώ και έξι μήνες είχαν φύγει τα παιδιά, ήταν με τη μάνα τους. Το δεύτερο παιδί το είχαμε εμείς. Τα άλλα δύο και το μωρό ήταν με τη μάνα. Δεν ξέραμε τι γινότανε. Κατεβαίνανε το πρωί να τα βάλω στο μηχανάκι, να τα πάω στο σχολείο, το μεσημέρι γυρνούσαν με τα πόδια, να καθίσουν να φάνε και επάνω και την άλλη ημέρα πάλι. Μία ημέρα κατέβηκαν και είπαν αυτό και αυτό» επεσήμανε, τονίζοντας ότι αρνείται όλες τις κατηγορίες.

Ο 78χρονος ρωτήθηκε και για τις καταθέσεις που φέρονται να έδωσαν τα δύο εγγόνια του, σύμφωνα με τις οποίες και εμπλέκεται στην υπόθεση. «Κάποιος τους έβαλε και ξέρω ποιος το έκανε: είναι ο φίλος της κόρης μου. Αλλά το 2021 φθάσαμε να λέμε από δω ο σύζυγός μου και από δω ο φίλος μου. Εγώ δεν τα χωνεύω αυτά και επειδή εγώ δεν τα ήθελα αυτά τα πράγματα και επειδή αυτός με διάφορους τρόπους και για διάφορους λόγους “λάδωνε” τα παιδιά, “πάρε 20 ευρώ, πάρε 10 ευρώ”, τα έβαλε και “στάθηκαν” εναντίον μου» υπογράμμισε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This