«Τον μαχαίρωσα μέσα στο αμάξι» είπε ο τράπερ Thug Slime στον εισαγγελέα

Ελεύθεροι με όρους οι κατηγορούμενοι

Must Read

Ότι έχει μετανιώσει που ενεπλάκη στην αιματηρή συμπλοκή σε καφετέρια στον Κολωνό υποστήριξε ο τράπερ Thug Slime ο οποίος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα το πρωί της Τετάρτης.

Ο 25χρονος τράπερ που οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο μαζί με τους τρεις συγκατηγορούμενούς του, κατηγορείται για τα πλημμελήματα της βαριάς σωματικής βλάβης από κοινού, της συνέργειας στο παραπάνω αδίκημα και της παράνομης οπλοφορίας και οπλοχρησίας. Η δίκη αναβλήθηκε για τις 24 Νοεμβρίου.

Οι τέσσερις κατηγορούμενοι αφέθηκαν ελεύθεροι με όρους μέχρι να εκδικαστεί η υπόθεση. Το δικαστήριο επέβαλλε τον όρο της εμφάνισης στο Αστυνομικό Τμήμα εντός πρώτου πενθημέρου εκάστου δεκαήμερου μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης αλλά και καταβολή εγγυοδοσίας 2.000 στον τράπερ και σε έναν ακόμα συγκατηγορούμενο του. Στους άλλους δυο κατηγορούμενους επιβλήθηκε εγγυοδοσία 1.000 ευρώ.

Τι ειπώθηκε στο δικαστήριο

Ο τράπερ δήλωσε μετανιωμένος για τις πράξεις του και υποστήριξε ότι βρισκόταν σε άμυνα,  με τον εισαγγελέα να είναι «καταπέλτης»:

Κατηγορούμενος: Μετανιώνω για αυτό που έγινε, ντρέπομαι που βρίσκομαι εδώ, δεν είναι εδώ η θέση μου, δεν έγινε σκόπιμα, απλά έγινε. Τα μαχαίρια βρίσκονταν εκεί, στο αυτοκίνητο, από βιντεοκλίπ που κάναμε πριν από μία εβδομάδα. Το άτομο αυτό μας ενοχλεί εδώ και καιρό, δεν ξέρω για ποιο λόγο, το κάνει αυτό…

Εισαγγελέας: Εγώ αν ασκούσα τη δίωξη, θα σας έστελνα ανακριτή.

Συγκατηγορούμενος τράπερ: Απλά φοβηθήκαμε, έπρεπε να αμυνθούμε. Έγινε εκείνη τη στιγμή, δεν ήταν προμελετημένο. Εμείς απλά πήγανε να πάρουμε καφέ.

Εισαγγελέας: Αν σας απειλούσαν με μαχαίρι θα βγάζατε και εσείς; Αν τυχόν σας αφήσει δικαστήριο θα το κάνετε ξανά;

Τράπερ: Ποτέ. Χτύπησε τον κολλητό μου και ένα φίλο μου. Ήμουν σε αδρεναλίνη σε άσχημη κατάσταση. Ποτέ δε θα το κάνουμε ξανά, το έχουμε πει μεταξύ μας, ήταν λάθος, θα αποφεύγουμε αυτό το άτομο.

Εισαγγελέας: Εγώ αν είμαι πάνω στην έδρα όταν δικαστεί η υπόθεση, θα ζητήσω μετατροπή και μπορεί να σας στείλω ανακριτή. Πήρατε το αμάξι και γυρίσατε!

Τράπερ: Δεν ξαναγυρίσαμε. Βγήκε αυτός. Τον μαχαίρωσα μέσα στο αμάξι.

Εισαγγελέας: Υπάρχουν στιγμιότυπα που δεν επιβεβαιώνουν όσα λένε, πήγατε και τον βρήκατε, δεν έγινε καμία επίθεση στο αμάξι.

Τράπερ: Ο ιδιοκτήτης δεν έχει δώσει όλα τα υλικό από τις κάμερες, δε φαίνεται ο άλλος με το μαχαίρι. Αυτό που έγινε, εγώ προσπάθησα να το διορθώσω, καλώντας ασθενοφόρο. Ντρέπομαι για αυτό που έχει γίνει κύριε εισαγγελέα.

https://www.youtube.com/watch?v=1RM5icHEWnI

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This