«Ο Ζακ δεν πέθανε από τα χτυπήματα» κατέθεσε ο τεχνικός σύμβουλος του κοσμηματοπώλη

Ένταση ανάμεσα στον μάρτυρα και τον εισαγγελέα

Must Read

Αντίθετος με το πόρισμα των συναδέλφων του, ο ιατροδικαστής, τεχνικός σύμβουλος που όρισε η υπεράσπιση των κατηγορούμενων στη δίκη για τον θάνατο του Ζακ Κωστόπουλου, υποστήριξε ότι ο 33χρονος δεν πέθανε από τα χτυπήματα.

Ο ιδιώτης ιατροδικαστής κατέθεσε στο δικαστήριο, ότι ο θάνατος του Ζακ Κωστόπουλου οφείλεται σε προϋπάρχουσες ισχαιμικές αλλοιώσεις και όχι από τον ξυλοδαρμό του, έξω από το κοσμηματοπωλείο. Σύμφωνα με τον ίδιο, ο Ζακ «δεν ήταν ένα υγιές άτομο» και ότι δεν μπορεί να επέλθει θάνατος σε ένα υγιές άτομο από χτυπήματα σαν αυτά που δέχθηκε ο 33χρονος.

https://youtu.be/Ndt7FAsZaRE

Ένταση με τον εισαγγελέα

Μάλιστα, κατά την διάρκεια της κατάθεσής του, ο μάρτυρας απαντούσε με ένταση και εκνευρισμό, γεγονός που προκάλεσε την αντίδραση του εισαγγελέα. «Γιατί μιλάτε με τόση ένταση στο δικαστήριο;» τον ρώτησε ο εισαγγελέας.

Επιπλέον, κατά την διάρκεια των ερωτήσεων που δέχτηκε ο μάρτυρας για το πώς κατέληξε στα ακριβή αίτια θανάτου του Ζακ, ο ίδιος απάντησε: «Δεν θέλω να ξαναερωτηθώ γι’ αυτό το πράγμα», με τον εισαγγελέα να απαντάει με αυστηρό ύφος ότι δεν δείχνει σεβασμό στη διαδικασία και ότι «το πόσες ερωτήσεις θα σας τεθούν θα το κρίνει το δικαστήριο».

«Κανένας ιατροδικαστής δεν αναφέρει το παθολογικό υπόβαθρο του Ζακ» υποστήριξε ο ιατροδικαστής και έκανε λόγο για σοβαρή ηπατική βλάβη του 33χρονου αλλά και για καρδιακά προβλήματα.

«Δηλαδή, αν καθόταν στο σπίτι του εκείνη τη μέρα, θα είχε πεθάνει;», ρώτησε τον μάρτυρα ένορκος, με τον κ. Αλεξάνδρου να απαντά, «είμαι ιατροδικαστής, όχι ο μάντης Κάλχας».

Η δίκη θα συνεχιστεί στις 14 Δεκεμβρίου.

Δείτε επίσης: Σεκιουριτάς αυτόπτης μάρτυρας: «Χτυπούσαν τον Ζακ Κωστόπουλο με μεγάλη μανία»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This