«Είχα κάνει ένα κανάλι σε πλατφόρμα και…» – Τι κατέθεσε στις Αρχές ο Στάθης Παναγιωτόπουλος

Υποστήριξε ότι ανέβασε το βίντεο και ότι το... κατέβασε μετά από λίγες μέρες

Must Read

Το κατώφλι του εισαγγελέα αναμένεται να περάσει από στιγμή σε στιγμή ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, ο οποίος παραδόθηκε χθες στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος προκειμένου να αποφύγει τους φωτογράφους και τους δημοσιογράφους που θα τον απαθανάτιζαν με χειροπέδες έξω από το σπίτι του.

Ο πρώην παρουσιαστής των Ράδιο Αρβύλα ο οποίος συνελήφθη  με τη διαδικασία του αυτοφώρου, μετά τη μήνυση της 23χρονης πρώην συντρόφου του που τον κατηγορεί για διαρροή προσωπικών τους στιγμών σε ροζ ιστοσελίδες, πέρασε τη νύχτα στα κρατητήρια της ΓΑΔΘ.

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος έδωσε κατάθεση στους αστυνομικούς μόνο για την υπόθεση της γυναίκας που υπέβαλλε μήνυση σε βάρος του. Ο ίδιος παραδέχτηκε ότι ανάρτησε βίντεο της πρώην συντρόφου του στο διαδίκτυο χωρίς την έγκρισή της αλλά όπως ισχυρίστηκε πως το κατέβασε μερικές ημέρες αργότερα.

«Ανέβασα το συγκεκριμένο βίντεο το 2019. Είχα κάνει ένα κανάλι σε πλατφόρμα στο διαδίκτυο και ανέβασα αυτό το βίντεο. Σε λίγες μέρες, όμως, το κατέβασα» ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Alpha.

«Δεν είναι δική μου ευθύνη το ότι το βίντεο συνεχίζει να υπάρχει. Δεν το έχω κάνει εγώ. Εγώ το είχα κατεβάσει, προφανώς κάποιος άλλος το έχει αναπαράξει» πρόσθεσε και δήλωσε μετανιωμένος για τις πράξεις του. Μάλιστα, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, ο πρώην παρουσιαστής εμφανίστηκε χθες στις αρχές παραξενευμένος: «Δεν καταλαβαίνω γιατί έχει γίνει τόσος μεγάλος ντόρος» δήλωσε με έκπληξη, προκαλώντας το ίδιο συναίσθημα και στους αστυνομικούς που τον άκουγαν.

Την ίδια ώρα, όπως έγινε γνωστό, ακόμα μια γυναίκα δήλωσε στις αρχές ότι θα καταθέσει σχετικά με την υπόθεση, καθώς και η ίδια έπεσε θύμα της «διαστροφής» του πρώην παρουσιαστή και ενημερώθηκε ότι υπάρχει βίντεο με ερωτικές τους στιγμές στο διαδίκτυο. Πρόκειται για την γυναίκα η οποία κατήγγειλε πρώτη τον Παναγιωτόπουλο στις Αρχές.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This