Την Τρίτη η απολογία της 29χρονης μάνας που σκότωσε το 7χρονο παιδί της στην Κυψέλη

Η «Μήδεια», που σκότωσε το παιδί της το 2017, πέρασε με σκυμμένο κεφάλι το κατώφλι του εισαγγελέα, προκειμένου να δώσει εξηγήσεις για το έγκλημα που συγκλονίζει την χώρα.

Must Read

Προθεσμία ζήτησε και έλαβε για την Τρίτη, η 29χρονη μάνα που σκότωσε το 7χρονο παιδί της και το έκρυβε επί πέντε χρόνια στην βεράντα του σπιτιού τους στην Κυψέλη.

Η «Μήδεια», που σκότωσε το παιδί της το 2017, πέρασε με σκυμμένο κεφάλι το κατώφλι του εισαγγελέα, προκειμένου να δώσει εξηγήσεις για το έγκλημα που συγκλονίζει την χώρα. Ο μικρός Ανδρέας είχε εξαφανιστεί μυστηριωδώς, με την γυναίκα να ισχυρίζεται ότι τον είχε πάρει ο βιολογικός του πατέρας στην Πολωνία. Ωστόσο, οι αστυνομικοί που όλα αυτά τα χρόνια ερευνούσαν την υπόθεση εξαφάνισης προχώρησαν σε έρευνες στο σπίτι τoυ ζευγαριού, στην Κυψέλη, όπου ανακάλυψαν κρυμμένο το πτώμα του παιδιού στην εργαλειοθήκη στην βεράντα.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, η 29χρονη ισχυρίστηκε ότι ο σύντροφός της είχε βάλει το παιδί τιμωρία όρθιο και νηστικό και του έκλεισε το στόμα με μονωτική ταινία. Η ίδια ανέφερε στους αστυνομικούς ότι δεν έκανε κάτι για να τον εμποδίσει και όταν αργότερα πήγαν να δουν το παιδί το βρήκαν να μην αναπνέει. Στη συνέχεια η 29χρονη μαζί με τον σύντροφό της μετέφεραν το άψυχο κορμάκι του παιδιού στην ταράτσα του σπιτιού που έμεναν τότε και το έκρυψαν σε αυτοσχέδια κατασκευή. Όταν μάλιστα άλλαξαν σπίτι, έβαλαν τη σορό σε ένα κουτί που έμοιαζε με εργαλειοθήκη και το τοποθέτησαν στη βεράντα.

Άνδρες της Αστυνομίας βρέθηκαν χθες το πρωί αντιμέτωποι με το φρικιαστικό θέαμα, αφού βρήκαν τα κόκαλα του αδικοχαμένου παιδιού μέσα σε εργαλειοθήκη, με αποτέλεσμα να συλλάβουν την 29χρονη μητέρα και τον 33χρονο Πολωνό πρώην σύντροφο της. Τόσο η μάνα, όσο και ο σύντροφος της ήταν απόλυτα ψύχραιμοι, δεν έκλαψαν, δεν αντέδρασαν, παρά μόνο ομολόγησαν το στυγερό έγκλημα.

Δείτε ακόμη: Δολοφονία 7χρονου στη Κυψέλη: Ένας άστεγος αποκάλυψε την φρίκη

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This