Δολοφονία 7χρονου στη Κυψέλη: Ένας άστεγος αποκάλυψε την φρίκη

Ήθελε να έχει την εύνοια των αστυνομικών

Must Read

Η υπόθεση δολοφονίας του 7χρονου Ανδρέα στην Κυψέλη έχει σοκάρει το πανελλήνιο. Ανατριχίλα προκαλούν οι λεπτομέρειες που συνεχώς βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Star, ένας άστεγος συμπατριώτης του 33χρονου συντρόφου της μητέρας του παιδιού, ήταν εκείνος που αποκάλυψε την αλήθεια στην αστυνομία.

Ο 33χρονος, ο οποίος είναι χρήστης ναρκωτικών και αλκοολικός τους τελευταίους μήνες ήταν σε διάσταση με τη μητέρα του επτάχρονου και αρκετές μέρες έμενε στον δρόμο ή σε σπίτια συμπατριωτών του, ενώ μαζί του είχε και την εργαλειοθήκη του, μέσα στην οποία είχε βάλει τα οστά του παιδιού.

Ένα βράδυ, μεθυσμένος, αποκάλυψε σε έναν συμπατριώτη του το περιεχόμενο της εργαλειοθήκης. Ο φίλος του δεν τον πίστεψε και τότε εκείνος άνοιξε την εργαλειοθήκη και του έδειξε το μακάβριο περιεχόμενό της.

Κάποια στιγμή ο άνθρωπος αυτός, συνελήφθη από την αστυνομία για μικροκλοπές. Τότε φέρεται να αποκάλυψε όλη την αλήθεια για τον μικρό Ανδρέα, προκειμένου να έχει την εύνοια των αστυνομικών,  με αποτέλεσμα να ξεκινήσει ενδελεχής έρευνα από το Τμήμα Ανθρωποκτονιών.

Οι αξιωματικοί ρώτησαν μέχρι και τις αρμόδιες αρχές της Πολωνίας για το αν το παιδί βρισκόταν εκεί, μαζί με τον πατέρα του, όπως ισχυριζόταν τόσα χρόνια η μητέρα. Διαπίστωσαν λοιπόν ότι ο πατέρας του νοσηλεύεται σε ψυχιατρείο από το 2018 και έτσι κατέληξαν έτσι στο διαμέρισμα της Κυψέλης.

Σκληρή η μητέρα του αγοριού

Σοκ προκαλεί η ψυχρή στάση που κρατά η μητέρα του παιδιού μετά τη σύλληψή της. Η 29χρονη δεν είναι συνεργάσιμη, αρνείται όλες τις κατηγορίες, δεν απολογείται για τίποτα ενώ παραμένει ανέκφραστη.

«Εγώ δεν είδα τίποτα εκείνο το βράδυ. Δεν κατάλαβα τι έγινε γιατί εκείνη τη στιγμή έπαιζα στον Ηλεκτρονικό Υπολογιστή. Δεν είδα καμία μονωτική ταινία, δεν ξέρω τι έγινε», φέρεται να ήταν τα πρώτα λόγια της στους αστυνομικούς που τη συνέλαβαν. Ωστόσο ο πρώην σύντροφός της ομολόγησε και ζήτησε συγγνώμη.

https://youtu.be/Rc71Xk9nJtM

Διαβάστε ακόμη: «Θα μπορούσε να έχει σωθεί»… Καταγγελία από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» για τη δολοφονία του 7χρονου στην Κυψέλη

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Λωρίδα της Γάζας: Εντείνονται οι διαπραγματεύσεις για ανακωχή – Προγραμματίστηκαν συναντήσεις

Την ώρα που ο φόβος για λιμό στην Λωρίδα της Γάζας εντείνεται και ενώ ο πόλεμος ανάμεσα σε Ισραήλ...

More Articles Like This