Την σύσταση μίας Κοινοβουλευτικής Επιτροπής στη νέα Βουλή η οποία θα ελέγξει τις δαπάνες του Ταμείου Ανάκαμψης ανακοίνωσε ο Νίκος Ανδρουλάκης σε παρέμβασή του στην Ολομέλεια της Βουλής.
Με αφορμή επερώτηση του ΠΑΣΟΚ ο πρόεδρος του κόμματος τόνισε ότι «στις επόμενες εκλογές με την πολιτική αλλαγή θα ελέγξουμε που πήγε και το τελευταίο ευρώ».
Ανδρουλάκης: Η επιτροπή
Ο Ν. Ανδρουλάκης είπε ότι στη νέα Βουλή θα υπάρχει επιτροπή για να αξιολογηθεί που κατευθύνθηκαν οι πόροι επισημαίνοντας ότι οι πόροι του Ταμείου «χρησιμοποιήθηκαν από το κλειστό σύστημα Μαξίμου».
«Το Ταμείο Ανάκαμψης δεν ήταν ένα ακόμα χρηματοδοτικό εργαλείο αλλά μια τεράστια ευκαιρία για την ΕΕ και τη χώρα μας, πήραμε το υψηλότερο ποσό σε σχέση με τον πληθυσμό μας ύψους 36 δις και δεν καταφέρατε γενναίες αλλαγές», ανέφερε και επεσήμανε ότι ακόμα και ο Χρ. Πισσαρίδης που υιοθετεί η κυβέρνηση «αναγνώρισε ότι έγιναν οι εύκολες αλλαγές αλλά οι μεταρρυθμίσεις παραμένουν ζητούμενο».
«Είστε πρωταθλητές στην τοξικότητα και τις απευθείας αναθέσεις», υπογράμμισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.
Δείτε επίσης:
Ανδρουλάκης: «Δύο επιλογές στις εκλογές, η αντίληψη της ΝΔ και η αντίληψη του ΠΑΣΟΚ»
Ανδρουλάκης: «Με τους δανειολήπτες ή με τα funds;» – Παρέμβαση για τα κόκκινα δάνεια μέσω TikTok






