Στην Οικονομική Εισαγγελία το κομμένο και ραμμένο ηχητικό του Βγενόπουλου

Must Read

Στην οικονομική εισαγγελία παραπέμφθηκε το κομμένο και ραμμένο ηχητικό «ντοκουμέντο» του Ανδρέα Βγενόπουλου το οποίο δεν είχε τολμήσει να συμπεριλάβει στη μήνυση του κατά της πρώην προέδρου του Αρείου Πάγου Βασιλικής Θάνου, αλλά χρησιμοποίησε η ιστοσελίδα iefimerida με καθυστέρηση έξι χρόνων.

Ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Γεώργιος Σκιαδαρέσης, ο οποίος είχε αναλάβει να εξετάσει τις παραμέτρους της υπόθεσης και τη μήνυση Βγενόπουλου που είχε αρχειοθετηθεί, διαβίβασε τον φάκελο στον προϊστάμενο της Οικονομικής Εισαγγελίας, ο οποίος και είναι αρμόδιος να αποφανθεί επί του θέματος « σύμφωνα με τη διάταξη του άρθρου 35 ΚΠΔ και μετά την κατάργηση πλέον του άρθρου 29 παρ. 4 ΚΠΔ».

Ο επικεφαλής της Οικονομικής Εισαγγελίας Χρήστος Μπαρδάκης και οι άλλοι εισαγγελικοί λειτουργοί της υπηρεσίας καλούνται να αξιολογήσουν την «κασέτα Βγενόπουλου» και να αποφανθούν αν αποτελεί νόμιμο αποδεικτικό στοιχείο. Πόσο μάλλον όταν προκύπτει αβίαστα πως ο αποθανών πρώην ισχυρός άνδρας της Marfin Investment Group (MIG) κατηύθυνε τη συζήτηση με την κυρία που υποτίθεται μεσολάβησε για λογαριασμό της πρώην προέδρου του Αρείου Πάγου.

Η παγίδευση της κυρίας Θάνου μέσω ενός αμφιβόλου αξιοπιστίας «ντοκουμέντου» θα κριθεί από τους οικονομικούς εισαγγελείς οι οποίοι θα κρίνουν αν το εν λόγω ηχητικό είναι μη γνήσιο ή παράνομο. Σε αυτήν την περίπτωση τότε θα πρέπει να ενεργήσουν αρμοδίως εναντίον όσων το χρησιμοποίησαν και αναπαρήγαγαν, όπως ρητά ορίζει ο νόμος.

Υπενθυμίζεται ότι η κ. Θάνου καταγγέλλει το iefimerida για ανακύκλωση άθλιων συκοφαντιών σε βάρος της και για προσπάθεια αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης από καθημερινά προβλήματα, όπως η ακρίβεια. Ο γιος της Σπύρος Χριστόφιλος που μάλιστα είχε αρνηθεί οποιαδήποτε επαγγελματική συνεργασία με τον Βγενόπουλο, έχει χαρακτηρίσει τη μηνυτήρια αναφορά που είχε καταθέσει για απόπειρα εκβιασμού του ο επιχειρηματίας, ως «κακέκτυπο βυζαντινής ραδιουργίας που περιγράφει καθαρά την δικήν του ενοχή σε σκευωρία».

Δείτε επίσης: Ηχητικό Βγενόπουλου: Στημένο παιχνίδι με εθνικές, ιστορικές διαστάσεις

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This