Έρχονται 6 νέες διώξεις και σε συγγενικά πρόσωπα της Ρούλας Πισπιρίγκου

Ενδέχεται να κατηγορηθεί και για τους θανάτους Ίριδας και Μαλένας - Αναμένονται ποινικές διώξεις και σε βάρος τριών συγγενικών της προσώπων

Must Read

Στην τελική ευθεία έχουν μπει οι έρευνες των δικαστικών και αστυνομικών Αρχών, οι οποίες αναμένεται να οδηγήσουν στην άσκηση ποινικών διώξεων σε βάρος συγκεκριμένων προσώπων για τον θάνατο των παιδιών της οικογένειας ΔασκαλάκηΠισπιρίγκου.

Οι αξιωματικοί της Ασφάλειας που χειρίζονται την υπόθεση θα λάβουν έως το τέλος της εβδομάδας καταθέσεις από τις ιατροδικαστές Αγγελική Τσιόλα που διενήργησε τη νεκροτομή στην Ιριδα και Χριστίνα Τσάκωνα που είχε εξετάσει τη σορό της Μαλένας. Την ερχόμενη εβδομάδα θα ακολουθήσουν οι καταθέσεις των ιατροδικαστών Νίκου Καρακούκη και Νίκου Καλόγρια που έχουν οριστεί να επανεξετάσουν τις συνθήκες και τις αιτίες θανάτου των δύο κοριτσιών.

Οι δύο ιατροδικαστές θα αποφανθούν αν ο θάνατός τους οφείλεται σε εγκληματικές ενέργειες και όχι σε παθολογικά αίτια, όπως είχε διαφανεί από τις αρχικές ιατροδικαστικές εξετάσεις. Οι Νίκος Καρακούκης και Νίκος Καλόγριας θα καταθέσουν αφού τους υποβληθεί το πόρισμα του Εργαστηρίου Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης που έκανε τις τοξικολογικές εξετάσεις και μετά την επεξεργασία που θα γίνει από την ομάδα του καθηγητή Νικόλαου Ράικου για να λύσουν το μυστήριο του θανάτου της Μαλένας.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η ερευνητική ομάδα έχει προχωρήσει τη διαδικασία και είναι θέμα ημερών να ολοκληρώσει την έκθεσή της και να τη στείλει στους δύο ιατροδικαστές, αφού κάνει ταυτοποίηση και διασταύρωση όλων των στοιχείων. Αυτό που ερευνάται είναι ο μηχανισμός θανάτου της Μαλένας και αν αυτός έχει σχέση με κάποιας μορφής δηλητηρίαση που υπέστη το 3,5 ετών κοριτσάκι. Μάλιστα, ένα ενδεχόμενο που εξετάζεται είναι να υπήρξε συνδυαστικός μηχανισμός, δηλαδή να χορηγήθηκε κάποια ουσία στο παιδί υπό άγνωστες συνθήκες και επειδή ήταν μικρή η ποσότητα, ένα… άγνωστο χέρι ενδεχομένως να πίεσε τη μύτη και το στόμα του κοριτσιού, και να το οδήγησε στον θάνατο. Υπενθυμίζεται πως σημάδια είχαν καταγραφεί στην ιατροδικαστική έκθεση της Χριστίνας Τσάκωνα.

Πισπιρίγκου Μαλένα

Παράλληλα, οι ιατροδικαστές Καρακούκης και Καλόγριας εξετάζουν τις κοινές αλλοιώσεις στο ήπαρ της Μαλένας και της Τζωρτζίνας. Σύμφωνα με πληροφορίες, ανακύπτουν ποινικές ευθύνες σε συγκεκριμένα πρόσωπα που εμπλέκονται στον θάνατο των δύο κοριτσιών. Από τα μέχρι στιγμής στοιχεία φαίνεται πως η Ρούλα Πισπιρίγκου ενδέχεται να κατηγορηθεί συμπληρωματικά για τις δολοφονίες των δύο κοριτσιών, ενώ έχει ήδη προφυλακιστεί για την Τζωρτζίνα. Ποινικές διώξεις αναμένεται να ασκηθούν και σε βάρος τριών συγγενικών προσώπων που ήταν κοντά στη Μαλένα και την Ιριδα για αμέλεια και έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο, σε βαθμό πλημμελήματος.

Πάντως, από τις ως τώρα έρευνες δεν προκύπτει η εμπλοκή των προσώπων αυτών σε δολοφονία των κοριτσιών, σε συνεννόηση με την προφυλακισμένη Πισπιρίγκου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This