Στενεύει ο κλοιός για την Πισπιρίγκου – Το Ανθρωποκτονιών μεταβαίνει αύριο στις φυλακές Κορυδαλλού

Δεν θα βγει από τη φυλακή για να δώσει κατάθεση

Must Read

Κατάθεση από την Ρούλα Πισπιρίγκου μέσα στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού θα λάβει αύριο κλιμάκιο του Τμήματος Ανθρωποκτονιών, μετά από το πόρισμα-κόλαφο των ιατροδικαστών για την Μαλένα και την Ίριδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 33χρονη που είναι προφυλακισμένη για την δολοφονία της 9χρονης Τζωρτζίνας, αναμένεται να ζητήσει προθεσμία προκειμένου να μελετήσει τη δικογραφία και έπειτα να καταθέσει ανωμοτί.

Η Πισπιρίγκου θα καταθέσει ως μοναδική ύποπτη για τους θανάτους των δύο μικρότερων κοριτσιών, που όπως αποδείχτηκε από τους ιατροδικαστές δολοφονήθηκαν.

Σύμφωνα με το protothema.gr, ο φάκελος της δικογραφίας περιέχει την ιατροδικαστική έκθεση, περισσότερες από πενήντα καταθέσεις γιατρών, νοσηλευτών, τραυματιοφορέων και προσώπων από το συγγενικό περιβάλλον της 33χρονης μητέρας.

Μετά από την κατάθεσή της Πισπιρίγκου, οι εισαγγελείς θα αποφασίσουν αν θα της ασκηθούν νέες ποινικές διώξεις. 

Σημειώνεται ότι η ανακριτική έρευνα για τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας ολοκληρώθηκε και από την 18η τακτική ανακρίτρια Χριστίνα Σαλάππα. Τις επόμενες ημέρες, η δικογραφία θα διαβιβαστεί στον εισαγγελέα και θα αποφασιστεί αν η Πισπιρίγκου θα παραπεμφθεί σε δίκη.

Δείτε επίσης:

Ρούλα Πισπιρίγκου:

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This