ΑΡΧΙΚΗΕΛΛΑΔΑΣτενεύει ο κλοιός για την Πισπιρίγκου - Το Ανθρωποκτονιών μεταβαίνει αύριο στις φυλακές Κορυδαλλού

Στενεύει ο κλοιός για την Πισπιρίγκου – Το Ανθρωποκτονιών μεταβαίνει αύριο στις φυλακές Κορυδαλλού

Δεν θα βγει από τη φυλακή για να δώσει κατάθεση

Κατάθεση από την Ρούλα Πισπιρίγκου μέσα στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού θα λάβει αύριο κλιμάκιο του Τμήματος Ανθρωποκτονιών, μετά από το πόρισμα-κόλαφο των ιατροδικαστών για την Μαλένα και την Ίριδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 33χρονη που είναι προφυλακισμένη για την δολοφονία της 9χρονης Τζωρτζίνας, αναμένεται να ζητήσει προθεσμία προκειμένου να μελετήσει τη δικογραφία και έπειτα να καταθέσει ανωμοτί.

Η Πισπιρίγκου θα καταθέσει ως μοναδική ύποπτη για τους θανάτους των δύο μικρότερων κοριτσιών, που όπως αποδείχτηκε από τους ιατροδικαστές δολοφονήθηκαν.

Σύμφωνα με το protothema.gr, ο φάκελος της δικογραφίας περιέχει την ιατροδικαστική έκθεση, περισσότερες από πενήντα καταθέσεις γιατρών, νοσηλευτών, τραυματιοφορέων και προσώπων από το συγγενικό περιβάλλον της 33χρονης μητέρας.

Μετά από την κατάθεσή της Πισπιρίγκου, οι εισαγγελείς θα αποφασίσουν αν θα της ασκηθούν νέες ποινικές διώξεις. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σημειώνεται ότι η ανακριτική έρευνα για τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας ολοκληρώθηκε και από την 18η τακτική ανακρίτρια Χριστίνα Σαλάππα. Τις επόμενες ημέρες, η δικογραφία θα διαβιβαστεί στον εισαγγελέα και θα αποφασιστεί αν η Πισπιρίγκου θα παραπεμφθεί σε δίκη.

Δείτε επίσης:

Ρούλα Πισπιρίγκου:

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ
ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ
ΕΓΚΑΙΡΑ
Εγγράψου στα κανάλια
ενημέρωσης του Newsbreak
Εγγραφή

Διαβάστε επίσης