Στη φυλακή ο 55χρονος προπονητής για τους βιασμούς της 12χρονης

Πήρε προθεσμία ο 43χρονος ηλεκτρολόγος - Στο «μικροσκόπιο» κύκλωμα με «κινητούς οίκους ανοχής»

Must Read

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε ο 55χρονος προπονητής που κατηγορείται για την υπόθεση βιασμών του 12χρονου κοριτσιού από τον Κολωνό.

Σε βάρος του 55χρονου άνδρα είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για γενετήσιες πράξεις με ανήλικο έναντι αμοιβής, μετά την συμπληρωματική κατάθεση της ανήλικης.

Στην απολογία του σήμερα στην ανακρίτρια, ο κατηγορούμενος αρνήθηκε ότι είχε οποιαδήποτε σεξουαλικές επαφές με την 12χρονη, ωστόσο οι ισχυρισμοί του δεν έπεισαν.

Επιπλέον, ο 43χρονος ηλεκτρολόγος πλοίων, ο οποίος υποστηρίζει ότι συνάντησε τρεις φορές το κορίτσι, πιστεύοντας ότι ήταν 16 ετών, υποστηρίζει ότι έδωσε χρήματα στο παιδί για το βοηθήσει και ότι δεν το κακοποίησε. Ο ίδιος ζήτησε και έλαβε προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί την επόμενη Πέμπτη.




Υπενθυμίζεται ότι αύριο το κατώφλι της ανακρίτριας θα περάσουν για να απολογηθούν άλλοι δύο συλληφθέντες, ένας 35χρονος και ένας 39χρονος οι οποίοι την Παρασκευή ζήτησαν και πήραν προθεσμία.

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ακόμα δύο άνδρες που φέρονται να βίασαν το ανήλικο κορίτσι, ενώ πρώτα είχαν έρθει σε επαφή με τον «εγκέφαλο» Ηλία Μίχο, αναζητούνται. Σε έρευνα που έγινε στα σπίτια τους κατασχέθηκαν ηλεκτρονικές συσκευές που θα ερευνηθούν.

Στο «μικροσκόπιο» κύκλωμα με «κινητούς οίκους ανοχής»

Στην κατάθεσή της η 12χρονη αποκάλυψε ένα παράλληλο κύκλωμα με «κινητούς» οίκους ανοχής, με τον Μίχο να την μεταφέρει σε διάφορες τοποθεσίες όπου συναντούσε τους «πελάτες» του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ, πρόκειται για διαμέρισμα στην Ιερά Οδό, το οποίο είχε ενοικιαστεί με χρονομίσθωση, δηλαδή Airbnb. Ωστόσο, φαίνεται πως δεν είναι το μόνο καθώς ο Μίχος ενοικίαζε και άλλα διαμερίσματα για αυτό τον σκοπό. Οι παιδοβιαστές  μάθαιναν τον τόπο του ραντεβού «από στόμα σε στόμα» ή μέσα από το κινητό του Μίχου. Επιπλέον, τις  χρονομισθώσεις των διαμερισμάτων  φέρεται ότι δεν τις έκανε ο ίδιος ο Μίχος, αλλά συνεργός του, ο οποίος είναι σεσημασμένος με βεβαρυμμένο ποινικό παρελθόν για υποθέσεις μαστροπείας.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This