Παρασκευή 18/6/2021

Σήμερα η δίκη του 22χρονου που εκσπερμάτισε στην πλάτη φοιτήτριας

Σήμερα αναμένεται να διεξαχθεί η δίκη του 22χρονου φοιτητή που εκσπερμάτισε στην πλάτη μιας ανυποψίαστης φοιτήτριας μέσα στη βιβλιοθήκη του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε στην καταγγελία της η κοπέλα, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες έτρεμε από το σοκ για αρκετή ώρα μόλις αντιλήφθηκε τι συνέβη, ενημέρωσε τη γραμματεία και κατάφερε να εγκλωβίσει τον δράστη προτού προλάβει να διαφύγει.

«Σε ανύποπτο χρόνο και χωρίς να αντιληφθώ την παρουσία κάποιου ατόμου κοντά μου, ένιωσα κάτι υγρό να τρέχει στην πλάτη μου. Εκείνη τη στιγμή γύρισα και είδα ένα νεαρό άτομο με σκούρα ρούχα να απομακρύνεται από το μέρος μου και, όταν απομακρύνθηκε αρκετά, συνειδητοποίησα ότι είχε προβεί σε εκσπερμάτιση πάνω μου» αναφέρει στην κατάθεσή της.

«Ήθελα να ανακουφιστώ»

Περιγράφοντας όσα ακολούθησαν το πρωτοφανές περιστατικό, η νεαρή γυναίκα περιέγραψε μεταξύ άλλων πώς συνελήφθη ο «θερμόαιμος» φοιτητής:

«Αφού τελικώς κατάφερε να εξέλθει του κτιρίου, τον εντοπίσαμε εκ νέου εντός του αμφιθεάτρου με τη βοήθεια και του φύλακα, ο οποίος τον συγκράτησε στο σημείο έως ότου προσήλθαν οι αστυνομικοί που τον συνέλαβαν. Από την ανωτέρω πράξη προσβλήθηκε βάναυσα η γενετήσια αξιοπρέπειά μου, ενώ ένιωσα έντονο φόβο και ταραχή».

Στην κατάθεσή του ο φοιτητής παραδέχθηκε ότι πράγματι εκσπερμάτισε στην πλάτη της φοιτήτριας, διότι «ήθελε να ανακουφιστεί» και δήλωσε ότι μετάνιωσε για την πράξη του.

Την επόμενη μέρα της σύλληψής του ο 22χρονος προσήχθη στον εισαγγελέα και ζήτησε προθεσμία για να απολογηθεί. Την Παρασκευή 8 Νοεμβρίου η πολιτική αγωγή ζήτησε αναβολή της δίκης διότι η βασική μάρτυρας, δηλαδή η 22χρονη φοιτήτρια, έλειπε σε προγραμματισμένο ταξίδι στο εξωτερικό. Έτσι, η δίκη θα γίνει τελικά σήμερα στο Α΄ Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ