Τρόμος για φοιτήτρια στο ΑΠΘ: 20χρονος εκσπερμάτισε στην πλάτη της μέσα στη βιβλιοθήκη!

Must Read

Σοκ και τρόμο προκαλεί το περιστατικό που σημειώθηκε σε βιβλιοθήκη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με θύμα μία 20χρονη φοιτήτρια!

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, 20χρονη φοιτήτρια έπεσε θύμα ασέλγειας από 20χρονο φοιτητή την ώρα που μελετούσε.

Η κοπέλα διάβαζε στην βιβλιοθήκη και ένιωσε κάτι να την ακουμπά στην πλάτη, στη συνέχεια άπλωσε το χέρι της και διαπίστωσε ότι είχε λερωθεί από σπέρμα, γύρισε πίσω της και είδε έναν νεαρό να την κοιτά και αμέσως μετά να το βάζει στα πόδια! Η νεαρή έβαλε τις φωνές ζητώντας βοήθεια!

Ο υπεύθυνος της βιβλιοθήκης άρχισε να καταδιώκει τον νεαρό. Με την βοήθεια ενός φύλακα ο 20χρονος ακινητοποιήθηκε κοντά στην Θεολογική Σχολή. Αποδείχτηκε ότι είναι φοιτητής του ΑΠΘ. Στο σημείο κλήθηκε η Αστυνομία και ο νεαρός συνελήφθη.

Ο 20χρονος φοιτητής παραδέχτηκε την πράξη του και δήλωσε στους αστυνομικούς ότι το έκανε γιατί εκείνη τη στιγμή ήθελε να εκτονωθεί.

Σε βάρος του θα σχηματιστεί δικογραφία και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Τι υποστήριξε στον εισαγγελέα

Ο 20χρονος φοιτητής Φυσικής του ΑΠΘ οδηγήθηκε χθες στον εισαγγελέα επειδή εκσπερμάτισε στην πλάτη μιας φοιτήτριας της Νομικής, μέσα στη βιβλιοθήκη, το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης.

Ο Εισαγγελέας τον παρέπεμψε στο Α’ Μονομελές για να δικαστεί, καθώς συνελήφθη με την κατηγορία της προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Αν κι ο 20χρονος φοιτητής της Φυσικής πήρε 48ωρη αναβολή, προτίμησε να δικαστεί σήμερα ενώ ήρθη η κράτησή του διότι δήλωσε μόνιμη διαμονή. Ενώπιον του εισαγγελέα, ο φοιτητής, αφού παραδέχθηκε την πράξη του, δικαιολογήθηκε λέγοντας ότι αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα. Συγκεκριμένα, είπε πως αισθανόταν φορτισμένος και πως ήθελε να εκτονωθεί.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This