Βουλευτές Ν.Δ.-ΚΙΝ.ΑΛ «χτύπησαν» και προσέβαλαν τη γραμματέα του Φρουζή – Που στοχεύει η τακτική τους

Must Read

Την τακτική της αποδόμησης και της διαπόμπευσης των μαρτύρων που καταθέτουν στην Προανακριτική και δεν εξυπηρετούν το αφήγημα περί σκευωρίας ακολουθούν η Ν.Δ. και το ΚΙΝ.ΑΛ. Όπως έχει καταστεί σαφές, για τα δύο κόμματα σκάνδαλο δεν υπάρχει και για όλα φταίει ο… Ρασπούτιν. Έτσι, για να… χτιστεί ο παραπάνω ισχυρισμός, η κυβερνώσα παράταξη, σε συμπαιγνία με τη Χαριλάου Τρικούπη, επιχειρεί να εκθέσει και να απαξιώσει τις καταθέσεις που δεν τη βολεύουν, όπως αυτή της Μαρίας Μαραγγέλη.

Η πρώην γραμματέας του Κωνσταντίνου Φρουζή στη χθεσινή πολύωρη κατάθεσή της «κάρφωσε» τον πάλαι ποτέ προϊστάμενό της, αναφερόμενη σε επαφές που ο ίδιος είχε με τον Αντώνη Σαμαρά, τον Ανδρέα Λοβέρδο και τον Γιάννη Στουρνάρα. Το μεγαλοπρεπέστατο «άδειασμα» της γραμματέως στον κ. Φρουζή –τον οποίο η κυβέρνηση έχει αναγάγει σε αξιόπιστο μάρτυρα, αποσιωπώντας ότι είναι κατηγορούμενος για το σκάνδαλο– είχε ως αποτέλεσμα η ίδια να στοχοποιηθεί και να δεχτεί σωρεία προκλητικών ερωτήσεων.

Δείτε επίσης: Συνεχίζεται η προανακριτική για την Novartis με μάρτυρες «φωτιά»

Yπόθεση Novartis: Ένα mail με Φρουζή βάζει «φωτιά» σε Πλεύρη – ΝΔ

Είναι ενδεικτικό ότι ο εισηγητής της Ν.Δ., Θάνος Πλεύρης, τη ρώτησε εάν είναι μία εκ των δύο προστατευόμενων μαρτύρων, παρόλο που η νομοθεσία προβλέπει ειδικό καθεστώς προστασίας για τους μάρτυρες των οποίων το όνομα δεν μπορεί να αποκαλυφθεί. Ο δε Βασίλης Κεγκέρογλου του ΚΙΝ.ΑΛ. ρώτησε τη μάρτυρα εάν ο κ. Φρουζής είχε… εξωσυζυγικές σχέσεις!

Προφανώς ο βουλευτής δεν προέβη σε αυτή την αδιανόητη ερώτηση από περιέργεια για την προσωπική ζωή του πρώην Mr. Novartis, αλλά απώτερος σκοπός του ήταν να απαξιώσει την κυρία Μαραγγέλη, κάτι που αποδείχθηκε και μετέπειτα, καθώς ο ίδιος συνέχισε τις άκρως υποτιμητικές αναφορές. «Δεν γνωρίζετε το ένα, δεν γνωρίζετε το άλλο, δεν ξέρατε το παράλλο, αλλά ήσασταν η αποκλειστική γραμματέας του. Τελικά, εσείς δεν δουλεύατε σε εταιρία! Σε κ@λοχανείο δουλεύατε», είπε ο βουλευτής, αποδεικνύοντας ότι έχουν συγκεκριμένο σχέδιο και σαφής στόχευση.

Σε κάθε περίπτωση, όσα τεχνάσματα και να σκαρφιστούν τα δύο κόμματα, δεν μπορούν να καλύψουν το γεγονός ότι ενάμιση μήνα μετά τη συγκρότηση της επιτροπής, ουδείς έχει αναφερθεί στη δήθεν εμπλοκή του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου σε «σκευωρία» εις βάρος των δέκα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This