Παρασκευή, 16 Απρίλιος 2021

Βουλευτές Ν.Δ.-ΚΙΝ.ΑΛ «χτύπησαν» και προσέβαλαν τη γραμματέα του Φρουζή – Που στοχεύει η τακτική τους

Την τακτική της αποδόμησης και της διαπόμπευσης των μαρτύρων που καταθέτουν στην Προανακριτική και δεν εξυπηρετούν το αφήγημα περί σκευωρίας ακολουθούν η Ν.Δ. και το ΚΙΝ.ΑΛ. Όπως έχει καταστεί σαφές, για τα δύο κόμματα σκάνδαλο δεν υπάρχει και για όλα φταίει ο… Ρασπούτιν. Έτσι, για να… χτιστεί ο παραπάνω ισχυρισμός, η κυβερνώσα παράταξη, σε συμπαιγνία με τη Χαριλάου Τρικούπη, επιχειρεί να εκθέσει και να απαξιώσει τις καταθέσεις που δεν τη βολεύουν, όπως αυτή της Μαρίας Μαραγγέλη.

Η πρώην γραμματέας του Κωνσταντίνου Φρουζή στη χθεσινή πολύωρη κατάθεσή της «κάρφωσε» τον πάλαι ποτέ προϊστάμενό της, αναφερόμενη σε επαφές που ο ίδιος είχε με τον Αντώνη Σαμαρά, τον Ανδρέα Λοβέρδο και τον Γιάννη Στουρνάρα. Το μεγαλοπρεπέστατο «άδειασμα» της γραμματέως στον κ. Φρουζή –τον οποίο η κυβέρνηση έχει αναγάγει σε αξιόπιστο μάρτυρα, αποσιωπώντας ότι είναι κατηγορούμενος για το σκάνδαλο– είχε ως αποτέλεσμα η ίδια να στοχοποιηθεί και να δεχτεί σωρεία προκλητικών ερωτήσεων.

Δείτε επίσης: Συνεχίζεται η προανακριτική για την Novartis με μάρτυρες «φωτιά»

Yπόθεση Novartis: Ένα mail με Φρουζή βάζει «φωτιά» σε Πλεύρη – ΝΔ

Είναι ενδεικτικό ότι ο εισηγητής της Ν.Δ., Θάνος Πλεύρης, τη ρώτησε εάν είναι μία εκ των δύο προστατευόμενων μαρτύρων, παρόλο που η νομοθεσία προβλέπει ειδικό καθεστώς προστασίας για τους μάρτυρες των οποίων το όνομα δεν μπορεί να αποκαλυφθεί. Ο δε Βασίλης Κεγκέρογλου του ΚΙΝ.ΑΛ. ρώτησε τη μάρτυρα εάν ο κ. Φρουζής είχε… εξωσυζυγικές σχέσεις!

Προφανώς ο βουλευτής δεν προέβη σε αυτή την αδιανόητη ερώτηση από περιέργεια για την προσωπική ζωή του πρώην Mr. Novartis, αλλά απώτερος σκοπός του ήταν να απαξιώσει την κυρία Μαραγγέλη, κάτι που αποδείχθηκε και μετέπειτα, καθώς ο ίδιος συνέχισε τις άκρως υποτιμητικές αναφορές. «Δεν γνωρίζετε το ένα, δεν γνωρίζετε το άλλο, δεν ξέρατε το παράλλο, αλλά ήσασταν η αποκλειστική γραμματέας του. Τελικά, εσείς δεν δουλεύατε σε εταιρία! Σε κ@λοχανείο δουλεύατε», είπε ο βουλευτής, αποδεικνύοντας ότι έχουν συγκεκριμένο σχέδιο και σαφής στόχευση.

Σε κάθε περίπτωση, όσα τεχνάσματα και να σκαρφιστούν τα δύο κόμματα, δεν μπορούν να καλύψουν το γεγονός ότι ενάμιση μήνα μετά τη συγκρότηση της επιτροπής, ουδείς έχει αναφερθεί στη δήθεν εμπλοκή του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου σε «σκευωρία» εις βάρος των δέκα.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ