Ισόβια στον 71χρονο που έκαψε ζωντανή την πρώην ερωμένη του

Must Read

«Ζωντάνεψε» ξανά στον Άρειο Πάγο η δολοφονία του 2011 στα Φάρσαλα. Ο εφιαλτικός φόνος της 26χρονης Μ.Μ., που είχε καεί ζωντανή μέσα στο σπίτι της, τον Φεβρουάριο του 2011, αναβίωσε στο Ποινικό Τμήμα του ανώτατου δικαστηρίου της χώρας, όπου συζητήθηκε η αίτηση αναίρεσης του 71χρονου -τότε- δολοφόνου και άτυπου κηδεμόνα της άτυχης κοπέλας κατά της εφετειακής απόφασης!

Ο Άρειος Πάγος επικύρωσε την απόφαση του Μικτού Ορκωτού Εφετείου, με την οποία ο 79χρονος -σήμερα- δολοφόνος Λ.Π. είχε καταδικαστεί σε ισόβια για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, ωστόσο η υπόθεση αναπέμφθηκε στο Εφετείο ως προς το σκέλος της επιδίκασης χρηματικής ικανοποίησης για ψυχική οδύνη στους πολιτικώς ενάγοντες συγγενείς.

Το απανθρακωμένο πτώμα της άτυχης κοπέλας είχε εντοπιστεί από τον 42χρονο -τότε – αρραβωνιαστικό της στις 3 Φεβρουαρίου του 2011. Αν και ο ίδιος είχε θεωρηθεί ο πρώτος ύποπτος για τον θάνατο της αδικοχαμένης κοπέλας, στην πορεία οι αστυνομικές έρευνες είχαν αποδείξει πως η 26χρονη είχε πέσει θύμα δολοφονικής ενέργειας από τον πρώην εραστή της και τον άνθρωπο που την είχε άτυπα υπό την προστασία του.

Η 26χρονη αντιμετώπιζε από πολύ μικρή ενδοοικογενειακά προβλήματα. Όταν ο ιερέας πατέρας της χάθηκε ξαφνικά το 1999, χωρίς να αφήσει πίσω του ίχνη, τη φροντίδα της ανέλαβε ο παππούς της. Επειδή, όμως, ήταν πολύ αυστηρός και ενίοτε βίαιος, η 14χρονη αποφάσισε να διακόψει το σχολείο και άρχισε να εργάζεται σε ένα τσιπουράδικο. Εκεί, δύο χρόνια αργότερα, γνώρισε τον 79χρονο πρώην οδηγό, που τότε ήταν 61 χρόνων και, λίγο καιρό αργότερα, αποφάσισε να μετακομίσει στο σπίτι του. Εκείνος ανέλαβε τα έξοδά της, ενώ ανέπτυξε και σεξουαλικές σχέσεις μαζί της. Το 2005 η 20χρονη πλέον Μαριάννα αρραβωνιάστηκε έναν 36χρονο και τότε ο 61χρονος μετακόμισε κοντά στο σπίτι τους.

Ο μνηστήρας της για καιρό ανεχόταν την εξάρτησή της από τον άτυπο κηδεμόνα της, ωστόσο κάποια στιγμή τής πρότεινε να φύγουν στο εξωτερικό. Όταν ο 61χρονος είδε ότι οι πιέσεις που ασκούσε στην ερωμένη του να μη φύγει στο εξωτερικό έπεφταν στο κενό, αποφάσισε να προχωρήσει στη φρικιαστική δολοφονία, εξαναγκάζοντας την κοπέλα να πιει πετρέλαιο, ενώ στη συνέχεια την περιέλουσε με το υπόλοιπο υγρό και της έβαλε φωτιά.

Σύμφωνα με στοιχεία που είχε φέρει στο φως της δημοσιότητας η Αγγελική Νικολούλη, ο πατέρας της κοπέλας είχε εξαφανιστεί 20 χρόνια πριν μυστηριωδώς στα 37 του χρόνια. Το αυτοκίνητό του είχε εγκαταλειφθεί στον οικισμό Ζεμενό και βρέθηκε δύο μέρες μετά το χαμό του. Όλα αυτά τα χρόνια κυκλοφορούν οι φήμες ότι ο ιερέας σκηνοθέτησε την εξαφάνισή του και βρίσκεται στο εξωτερικό με διαφορετικά στοιχεία. Άλλοι πάλι λένε ότι έπεσε θύμα δολοφονίας, για να μην αποκαλύψει μια παρανομία που εντόπισε στην περιοχή.

πατέρας της δολοφονημένης

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This