Ραγίζουν καρδιές οι γονείς της Τοπαλούδη: «Αν δεν πάνε ισόβια, θα τους σκοτώσω εγώ» – Στο νοσοκομείο η μάνα, που κατέρρευσε

Must Read

Συγκλονιστικές ήταν οι μαρτυρίες των γονιών της αδικοχαμένης Ελένης Τοπαλούδη κατά τη διάρκεια της δίκης των δύο δολοφόνων της.

Οι τραγικές φιγούρες των γονιών της 21χρονης φοιτήτριας ήταν οι πρωταγωνιστές της σημερινής δίκης, με τα όσα είπαν να προκαλούν σπαραγμό.

Δείτε επίσης: Πατριός-τέρας στη Θάσο βίαζε επί δύο χρόνια την ανήλικη κόρη της συντρόφου του

«Άδικα έχασε τη ζωή του ένα παιδί, με όνειρα για το μέλλον του, να έκανε ένα μεταπτυχιακό ίσως. Προσπαθήσαμε να την μεγαλώσουμε με νύχια και δόντια. Της μάθαμε να αγαπάει τον συνάνθρωπο, να σέβεται το διαφορετικό. Σήμερα η Ελένη Τοπαλούδη είναι εδώ παρούσα και θα είμαι πάντα στην καρδιά μας.

Η κόρη μας ήταν παιδί μεγαλωμένο με αξίες. Φοιτούσε, δεν αδιαφορούσε. Είχε περάσει 36 μαθήματα. Στις 26/11/2018, Δευτέρα, μίλησα τελευταία φορά εγώ μαζί της και την Τρίτη 27/11/2018 η μητέρα της(…). Από την Πέμπτη, το βράδυ μας είχαν ζώσει φίδια. Μετά από λίγη ώρα μας πήραν τηλέφωνο από το Α.Τ στο Διδυμότειχο.

Μου έδειξαν τη φωτογραφία με τατουάζ στο πόδι της. Πήγαμε στη Ρόδο. Στις 30 Νοεμβρίου επιβεβαιώθηκε πως ήταν η Ελένη. Εύχομαι κανένας γονιός να μην περάσει αυτό που πέρασα εγώ. Εγώ δεν μπόρεσα να πάω στο νεκροτομείο. Πήγε ο αδελφός μου. Έφυγε ο κόσμος κάτω από τα πόδια μας», είπε ο πατέρας του θύματος ο οποίος ζήτησε «ευλάβεια» από τους δικηγόρους των κατηγορουμένων στη μνήμη της κόρης του.

Για τις ημέρες μετά τη δολοφονία της Ελένης συμπλήρωσε: «Το πιο συγκλονιστικό ήταν όταν πήγαμε στο σπίτι του παιδιού μας. Το πλυντήριο ήταν αναμμένο. Είχε αφήσει ένα μισοφαγωμένο μήλο στο ψυγείο και μισή τσίχλα. Θα γύριζε το παιδί μας δεν είχε κανονίσει κάτι! Με ποτάμια στα μάτια προσπαθούσαμε να μαζέψουμε τα πράγματα της.

Σκεφτόμουν να ανέβει ο κυβερνήτης πιο ψηλά μήπως και το σώμα της συναντήσει τη ψυχή της και ξαναζωντανέψει».

«Τι να απολογηθούν αυτά τα κοπρόσκυλα; Θα είχα αυτοκτονήσει στη θέση τους»

Αμέσως μετά το σύζυγό της, σειρά πήρε η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη που ζήτησε την ανώτατη ποινή για τους δολοφόνους της κόρης της.

«Το παιδί μου ήταν καλό, φιλότιμο, είχε αγάπη προς τον συνάνθρωπο και ήταν της προσφοράς.

Αυτά τα κοπρόσκυλα! Τα καρκινώματα… Αυτά τι απολογία θα δώσουν; Αυτοί οι δολοφόνοι ούτε ψυχή ούτε καρδιά έχουν, είναι γεννημένα τέρατα!

Μου καταστρέψανε τη ζωή μου. Θέλω να καταδικαστούν με την πιο υψηλή ποινή, δεν μπορεί να παρακαλάει το παιδί και να μην δείχνουν έλεος. Βρεθήκανε δύο ανθρωπόμορφα τέρατα, να αφαιρέσουν τη ζωή του παιδιού μου.

Εγώ πιστεύω ότι γιαγιά και όλο το περιβάλλον είναι μέσα στα κόλπα του εγγονού.. Η γιαγιά (σ.σ. του Ροδίτη) λέει ότι δήθεν είδε χαρούμενη την Ελένη μου να είναι με τα δύο τομάρια, θα ακούσετε αλήθειες με αυτή τη γιαγιά που δεν ντράπηκε και ήρθε; Εγώ πιστεύω ότι ακούγανε και κωφεύανε (σ.σ. εκείνο το βράδυ), ξέρανε την προβληματική συμπεριφορά, και δεν ενδιαφερόταν.

Θέλω να δω τις φάτσες τους το δικαιούμαι. Δις ισόβια δεν θα δουν το φως του ήλιου για να δικαιωθώ. Θα τους σκοτώσω εγώ αν δεν τους βάλουν ισόβια. Εγώ θα την κάνω τη δουλειά», ήταν τα λόγια της Κυριακής Αρμουτίδου.

Στο νοσοκομείο η χαροκαμένη μάνα

Εσπευσμένα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο η μητέρα της αδικοχαμένης Ελένης Τοπαλούδη λίγο μετά την κατάθεσή της στη δίκη των δολοφόνων της κόρης της.

Η Κυριακή Αρμουτίδου, όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες, ένιωσε έντονη δυσφορία λόγω της συναισθηματικής φόρτισης που επικράτησε στο Δικαστήριο, με αποτέλεσμα οι οικείοι της να καλέσουν ασθενοφόρο.

Αμέσως μετά την κατάθεσή της, η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο προκειμένου να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This