Κατηγορούμενος για τα επεισόδια στο Κουκάκι επικαλέστηκε… διάρροια για να πάρει αναβολή

Must Read

Αναβλήθηκαν για τις 5 Μαΐου οι δίκες των οκτώ εκ των 20 συλληφθέντων από τις καταλήψεις στο Κουκάκι, καθώς ένας από τους κατηγορουμένους επικαλέστηκε με ιατρική γνωμάτευση πως είχε επεισόδιο διάρροιας, ενώ μία από τις συνηγόρους υπεράσπισης επικαλέστηκε κώλυμα.

Από την πλευρά του, ο εισαγγελέας φανερά προβληματισμένος εισηγήθηκε την απόρριψη του αιτήματος και εξέφρασε τις αμφιβολίες του για το πώς έχει εισαχθεί το κατηγορητήριο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για την κατάληψη στην οδό Ματρόζου ασκήθηκε δίωξη κατά περίπτωση για τα πλημμελήματα της διατάραξης κοινής ειρήνης, απόπειρας επικίνδυνης σωματικής βλάβης, διακεκριμένης φθοράς ξένης ιδιοκτησίας, απείθειας και βίας κατά αστυνομικών υπαλλήλων.

Οσον αφορά τη δεύτερη δικογραφία για την κατάληψη στην οδό Παναιτωλίου, ασκήθηκε δίωξη για τα πλημμελήματα της βαριάς σωματικής βλάβης, φθοράς ξένης ιδιοκτησίας και απείθεια.

Μάλιστα, στα χέρια του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθήνας βρίσκεται η αίτηση της Ενωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Δυτικής Αττικής, σύμφωνα με την οποία ζητείται οι κατηγορίες που απαγγέλθηκαν στους συλληφθέντες από την εισαγγελία να μετατραπούν από πλημμέλημα σε κακούργημα.

Δείτε επίσης: Σε δίκη για πορνογραφία ανηλίκων παραπέμπονται τέσσερις ενήλικοι Έλληνες

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This