Σάββατο 12/6/2021

Κατηγορούμενος για τα επεισόδια στο Κουκάκι επικαλέστηκε… διάρροια για να πάρει αναβολή

Αναβλήθηκαν για τις 5 Μαΐου οι δίκες των οκτώ εκ των 20 συλληφθέντων από τις καταλήψεις στο Κουκάκι, καθώς ένας από τους κατηγορουμένους επικαλέστηκε με ιατρική γνωμάτευση πως είχε επεισόδιο διάρροιας, ενώ μία από τις συνηγόρους υπεράσπισης επικαλέστηκε κώλυμα.

Από την πλευρά του, ο εισαγγελέας φανερά προβληματισμένος εισηγήθηκε την απόρριψη του αιτήματος και εξέφρασε τις αμφιβολίες του για το πώς έχει εισαχθεί το κατηγορητήριο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για την κατάληψη στην οδό Ματρόζου ασκήθηκε δίωξη κατά περίπτωση για τα πλημμελήματα της διατάραξης κοινής ειρήνης, απόπειρας επικίνδυνης σωματικής βλάβης, διακεκριμένης φθοράς ξένης ιδιοκτησίας, απείθειας και βίας κατά αστυνομικών υπαλλήλων.

Οσον αφορά τη δεύτερη δικογραφία για την κατάληψη στην οδό Παναιτωλίου, ασκήθηκε δίωξη για τα πλημμελήματα της βαριάς σωματικής βλάβης, φθοράς ξένης ιδιοκτησίας και απείθεια.

Μάλιστα, στα χέρια του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθήνας βρίσκεται η αίτηση της Ενωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Δυτικής Αττικής, σύμφωνα με την οποία ζητείται οι κατηγορίες που απαγγέλθηκαν στους συλληφθέντες από την εισαγγελία να μετατραπούν από πλημμέλημα σε κακούργημα.

Δείτε επίσης: Σε δίκη για πορνογραφία ανηλίκων παραπέμπονται τέσσερις ενήλικοι Έλληνες

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ