Τι βρέθηκε στο σπίτι του φερόμενου ως μέλους της «Κρυπτείας»

Must Read

Έρευνα στο σπίτι του 48χρονου, στο Χαλάνδρι πως φέρεται ως ενεργό μέλος της ρατσιστικής οργάνωσης «Κρυπτεία»  πραγματοποιήθηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Αντιμετώπισης Ρατσιστικής Βίας, της Υποδιεύθυνσης Κρατικής Ασφάλειας, της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής. Η έρευνα διενεργήθηκε στο πλαίσιο Προκαταρκτικής Εξέτασης, για τον εντοπισμό και σύλληψη δραστών εγκληματικών ενεργειών, που σχετίζονται με την οργάνωση. Η αστυνομία βρήκε στο σπίτι του 48χρονου και κατάσχεσε:

  • μεταλλική σιδερογροθιά,
  • τηλεκάρτα, με χρήση της οποίας πραγματοποιήθηκε απειλητικό τηλεφώνημα προς Μ.Κ.Ο από μέλος της προαναφερόμενης Οργάνωσης,
  • πλήθος εντύπων (φέιγ βολάν) ρατσιστικού περιεχομένου υπογεγραμμένα από την «Εθνική Οργάνωση Κρυπτεία»
  • χειρόγραφες σημειώσεις με ονόματα, τηλέφωνα και διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, Μ.Κ.Ο. που σχετίζονται με πρόσφυγες και μετανάστες και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και στις οποίες έχουν πραγματοποιηθεί απειλητικά τηλεφωνήματα και αναλήψεις ευθύνης έκνομων ενεργειών εκ μέρους της «Κρυπτείας» αντίστοιχα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This