Αποφυλακίζεται στα τέλη Απριλίου ο Γιάννος Παπαντωνίου

Must Read

Εκτός φυλακής μέχρι το τέλος Απριλίου λόγω παρέλευσης του ανώτατου προβλεπόμενου διαστήματος προσωρινής κράτησης των 18 μηνών θα βρίσκεται ο Γιάννος Παπαντωνίου, σύμφωνα με ρεπορτάζ της Realnews.

Ο πρώην υπουργός οδηγήθηκε στη φυλακή τον Οκτώβριο του 2018 μαζί με την σύζυγό του Σταυρούλα Κουράκου, καθώς κρίθηκε ότι δεν έδωσαν επαρκείς εξηγήσεις που να δικαιολογούν πως τα 2,8 εκατ. ελβετικά φράγκα που βρέθηκαν σε λογαριασμούς τους είναι νόμιμα χρήματα.

Δείτε επίσης: Τσοβόλας: «Παράνομη και άκυρη η διεύρυνση του κατηγορητηρίου εναντίον του Παπαγγελόπουλου»

Ωστόσο μέχρι και σήμερα το βούλευμα του Δικαστικού Συμβουλίου για την παραπομπή σε δίκη ή μη των κατηγορουμένων δεν έχει εκδοθεί, με αποτέλεσμα να παρέλθει το ανώτατο όριο των 18 μηνών κράτησης.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This